USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький бразилець хоче грати в Польщі

8 Травня 2015 22:30
Вихованець бразильського «Флуміненсе» 19-річний Даніло Маріотто дос Сантос кілька днів тому розірвав контакт з футбольним клубом «Волинь». Він виступав у Луцьку на правах оренди.

«Маріотто не задовольняло те, що він не мав достатньої ігрової практики, - пояснює прес-аташе ФК «Волинь» Юрій Конкевич. - Маріотто брався під основну команду. Він зіграв декілька матчів, і тренери зрозуміли, що йому потрібна обкатка в дублі, в команді U-19. Він знизив вимоги до себе, форму втратив, то про яку там першу команду могло йтися. В його віці потрібно працювати і працювати над собою, а він вирішив на досягнутому зупинитись».

Зараз футболіст знаходиться у Варшаві, де тренується з місцевою «Легією». Контракт з новим клубом бразилець ще не уклав.

Нагадаємо, Даніло Маріотто у серпні 2014 року перейшов на правах оренди в луцьку «Волинь». У складі команди Віталія Кварцяного Маріотто провів дев'ять матчів в українській Прем’єр-лізі та один в Кубку України. Свій дебютний і єдиний гол нападник забив з 11-метрової позначки у домашньому матчі проти полтавської «Ворскли». Тоді команди розійшлися миром – 2:2. У весняній частині чемпіонату за основну команду Даніло не виступав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus