USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» має нового гравця

11 Серпня 2014 13:57
Бразильського «Флуміненсе» 18-річного нападника Маріотто Дос Сантоса Даніло орендувала «Волинь». Про це йдеться на офіційному сайті футбольного клубу.

Новачок «Волині» народився у Ріо де Жанейро 15 січня у 1996 році. Він вихованець футбольної школи «Флуміненсе». Має зріст 184 сантиметрів, вагу – 76 кілограмів. У «Волині» гратиме під номером 17.

Відзначимо, що Маріотто – гравець юніорської збірної Бразилії, зокрема, він зіграв у контрольному матчі юніорів проти основного складу бразильців, який відбувся вже під час мундіалю, 15 червня. Згодом Дос Сантос взяв участь у трьох міжнародних турнірах свого клубу, які відбулися у Європі, - два у Нідерландах й один у Дюссельдорфі. На останньому Даніло став кращим бомбардиром турніру.

Бразилець перебував в полі зору селекціонерів «Волині», наприкінці липня приїхав до Луцька на оглядини, а днями Маріотто підписав договір оренди із «Волинню».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus