USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Луцький депутат, пов'язаний з гральним бізнесом, поширює брехливі плітки про полігон у Брищі, – Недопад

13 Квітня 2019 11:25
Нещодавно депутат Андрій Покровський розмістив на своїй сторінці у Фейсбук повідомлення, що «Луцьк на порозі екологічної катастрофи» і виною цьому «бездіяльність міської влади». «Брехливим поширенням пліток і нічим іншим є нещодавня публікація депутата і бізнесмена Андрія Покровського», – вважає перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад. Йдеться про переповнення сміттєзвалища у Брищі, яке ще з 70-х років наповнювалось сміттям, загрожуючи стати серйозною проблемою для волинян, якою жодним чином досі не цікавився Покровський.

Про це Григорій Недопад написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Депутат, який свого часу жодним чином не вирішував проблем сміттєвого полігону в Брищі, хоча й перебував у провладній більшості, сьогодні пробує маніпулювати фактами, щоб підвищити градус напруги в суспільстві, лякаючи людей екологічного катастрофою й від свого імені поширюючи неправдиву інформацію», – пише Недопад.

Як зазначив посадовець, жодних запитань чи пропозицій щодо вирішення питання сміттєзвалища у Брищі від Покровського не надходило.

«Якщо депутат Покровський так сильно вболіває за вирішення проблем полігону, то чому він ніколи не брав участі в наших виїзних зустрічах з людьми, які живуть у сусідніх селах? Чому він стоїть осторонь проблеми і не допомагає у її вирішенні, натомість опускаючись до рівня пліткаря, який тільки й може, що критикувати? Чому не чує людей, які найбільше потерпають від близькості до полігону? Можливо, якби депутат Покровський дійсно зацікавився проблемами полігону в Брищі, якби детально вивчив усю ситуацію, то він би не писав нісенітниць у Фейсбуці, а визнав би очевидний факт – із 70-х років полігон наповнювався сміттям, із року в рік переростаючи у серйозну проблему для всіх мешканців Волині. Але за минулих каденцій, зокрема і в час депутатства Андрія Покровського, на ситуацію з переповненим сміттєвим полігоном просто закривали очі. Жодних ефективних кроків для вирішення проблеми не робилося. Прикро, коли депутат Покровський, замість працювати на благо громади, намагається маніпулювати думкою громади, граючи на почуттях людей, яким не байдуже, намагаючись посилити протистояння між людьми», – пише перший заступник міського голови та зазначає, що з першого дня на посаді займається вивченням ситуації з полігоном у селі Брище.

«Тоді (два роки тому – ред.) він був катастрофічно переповнений, необхідно було вживати термінових заходів для врегулювання ситуації. Ми запустили в роботу станцію з дегазації, яка була вкрай необхідною, де застарілі сміттєві відходи переробляються в альтернативні види енергії. На сьогодні ця станція успішно працює. Наступним кроком став запуск нової сміттєсортувальної лінії у Луцьку, де здійснюється сортування сміття і його подальший збут підприємствам вторсировини. Зараз лінія працює на повну потужність. Найближчим часом, спільно із громадами ОТГ, ми запустимо ще одну сміттєсортувальну лінію на полігоні в Брищі й значно прискоримо переробку сміття. Минулого року ми закупили і встановили нові сміттєві контейнери в багатьох районах Луцька, а також почали впроваджувати заходи по переходу на систему сортування сміття. Чому депутат Покровський не виявляв своєї активності в жодному із проектів, покликаних розвантажити полігон?

Зараз ми активно працюємо над залученням інвестицій і пошуком інвесторів для можливої побудови сміттєсортувального, або сміттєспалювального заводу. Ця процедура не є легкою, а вартість такого заводу потягне на два річних бюджети міської ради. Але ми продовжуємо роботу в цьому напрямку й надалі будемо шукати шляхи для повного вирішення всіх проблем сміттєвого полігону в селі Брище. Депутатові Покровському варто нагадати, що суспільство потребує допомоги, ефективних дій, а не критиканства за спиною. Не варто опускатися до рівня пліткаря, особливо людині, яка є депутатом, яка має можливості для праці, яка має можливості для сприяння у боротьбі з переповненістю полігону», – зазначає Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пустовіт Показати IP 14 Квітня 2019 22:59
А чому брехливі?
Правда Показати IP 15 Квітня 2019 07:41
Так міська рада має заплатити чотири мільйони))так в чому брехня?
Анонім Показати IP 16 Квітня 2019 00:26
Покрова трошки Баклажанить. Просто нехай віддасть кредит 3.000.000$ Надрі і здується моментально.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus