USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький дитсадок оновили перед навчальним роком

15 Вересня 2017 08:44
Завідуюча ДНЗ № 37 «Дзвіночок» Валентина Віннік зауважує, що кількість дітей зростає, відповідно зростають й потреби садочку, якому вже сорок років. Нещодавно за сприяння депутатів Луцькради від фракції «УКРОП» Юрія Безпятка та Сергія Балицького у музичному залі замінили вікна, адже старі пропускали холод, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«Ми намагаємось робити все від нас залежне, дещо допомагають вирішити батьки. Проте таким шляхом багато не зміниш. Тому дуже приємно, коли депутати самі приходять і цікавляться проблемами, а вдвічі приємно, коли їх вирішують», – розповіла Валентина Віннік.

Окрім заміни вікон народні обранці також допомогли із ремонтом пральних машин та м’ясорубки.

У садочку відзначили свято дружби. Захід пройшов в музичному залі. Вихованці виступили із пісенними та танцювальними номерами.
На святкове дійство, організоване педагогічним колективом та малюками, Юрій Безпятко та Сергій Балицький прийшли також не з порожніми руками – для потреб ДНЗ депутати придбали комп’ютерну техніку.
Для Юрія Безпятка дитячий садок № 37 – рідний. Попри це він наголошує, що не залишить без уваги й інші заклади освіти округу.

«Ми намагаємось охопити і співпрацювати з якнайбільшою кількістю шкіл та садочків. Добре, коли батьки чи адміністрація звертаються за допомогою, але зазвичай доводиться самостійно віднаходити проблематику. На жаль, ресурс обмежений, але робимо все можливе для вирішення найнагальніших питань», – зазначив Юрій Безпятко.

Варто зауважити, що загалом заміна вікон, ремонт пральних машин та нова комп’ютерна техніка склали кошторис близько 60 тисяч гривень.

Сергій Балицький розповів, що не всі проблеми округу вдається охопити фінансами із депутатського фонду, частково доводиться вкладати свої кошти.

«Насправді хочеться допомогти всім і відразу, але так не виходить. Проте невеликими кроками ми дійдемо до цієї мети. Вже реалізовані проекти у деяких дворах округу, зокрема, прокладені доріжки, там де ніколи й асфальту не було, встановлені лавки. У ЗОШ № 11 посприяли заміні вікон, адже перш за все потрібно думати про комфорт та безпеку дітей. Думаю, у співпраці з громадою ми зможемо чимало», – переконаний Сергій Балицький.

Наприкінці свята депутати домовились із адміністрацією ДНЗ про подальшу співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus