USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький ексдепутат й очільник Одеської кіностудії написав книгу про кохання

12 Липня 2020 23:31
Відомого адвоката, колишнього депутата Луцької міської ради, директора Одеської кіностудії Андрія Осіпова відзначили на міжнародному літературному конкурсі «Коронація слова».

Відзнаку він отримав за свою нову книгу «Зґвалтоване кохання», яка невдовзі вийде у світ. Про це Андрій Осіпов написав у Facebook.

«Отримати відзнаку на Міжнародному літературному конкурсі «Коронація слова» – це надзвичайно почесно. Особливо почесно отримати нагороду у ювілейний рік. О, як приємно бути частиною славної історії «Коронації слова». Дякую за довіру. Далі буде. Обіцяю.

Мій роман «Зґвалтоване кохання» вже найближчим часом вийде у світ і з‘явиться у книжкових магазинах. З цього часу книга почне власний шлях. Цей твір більшою мірою про кохання. Мене цікавили питання: як виникає кохання, чому і як воно може бути невчасним і забороненим, ганебним; як кохання може зникнути і хто в тому винний...» – розповів автор.
Читати ще: «Я звик демонструвати справи, а не слова», – очільник Одеської кіностудії Андрій Осіпов

В основі сюжету – кримінальна справа проти 74-річного Олександра Величка, якого звинувачують у зґвалтуванні 20-річної сусідської дівчини Оксани Король. Захист у цій справі приймає на себе адвокат Никанор Скрипник. Протистоїть йому помічник прокурора Сергій Савчук. Справа набуває широкого розголосу, резонансу і призводить до трагічних наслідків. Завершують цю історію два епілоги: розв’язка очима захисника Скрипника і кілька сторінок зі щоденника підсудного.

Читати ще: «З особливою жорстокістю»: відомий у Луцьку адвокат та екс-депутат презентував дебютну книгу

«Це моя друга художня книга. Це роман про адвоката і правосуддя. Але, передусім, це книга про несподівані повороти людського життя. Роман «Зґвалтоване кохання» – продовження історії українського адвоката Никанора Скрипника, яка починається в першій книзі «З особливою жорстокістю», яка з‘явилась у 2019 році. Однак другу книжку можна читати окремо, не дотримуючись будь-яких послідовностей.

Чи може головний герой бути слабким? Чи може в книзі статус «головного» переходити від одного персонажа до іншого? Скільки може бути головних героїв у книзі? Усі ці питання я намагався вирішити під час роботи над рукописом.

Я безмежно вдячний Міжнародному літературному конкурсу «Коронація слова» за шанс відкрити себе та показати свою творчість світу. Зусилля чудових людей Юрія і Тетяни Логушів уже понад 20 років допомагають великій кількості авторів. Дякую вам! Ви великі молодці! Читаймо українські книги, бо ми того варті!» – поділився Андрій Осіпов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гоцул Показати IP 13 Липня 2020 08:32
Цікаво хто писав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus