USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький «Фіолет» пройшов до наступного туру Х-фактора

23 Жовтня 2016 14:03
Гурт «Фіолет» з Луцька виборов право далі змагатися у вокальному конкурсі «Х-фактор».

У другому тренувальному відборі соліст гурту Сергій Мартинюк виступав сам, - пише Волинь24.

«Дуже хвилююся, бо тут завжди позад мене стіна, на яку завжди можна покластися. Навіть коли десь «лажанув» мінімально, то ти знаєш, що вони тебе прикриють», - розповів Колос, коли стояв на сцені один.

Учасників тренувального відбору розділили на пари. У кожній парі пісню супернику вибив суперник. «Фіолет безпосередньо змагався з гуртом «Marlen».

Суперники обрали Колосу пісню Віктора Павліка «Ти подобаєшся мені».

До слова, у тренувальному таборі Колос співав, будучи з ангіною. «Наш вчорашній виступ на Х-Факторі. І мало хто знає, що на всіх етапах конкурсу у тренувальному таборі, Колос співав, будучи з ангіною. Дякуємо за вашу підтримку, ми пройшли у наступний етап», - повідомляють музиканти на своїй сторінці у соцмережі.

«Мурашки по шкірі!!! Як завжди на висоті!», «Клас. Молодці!!!! Так тримати!!!! Перемоги вам, хлопці!!!», - пишуть користувачі у соцмережах.

«Це було так незвичайно… Ви такий рокер, але такий милий», - сказала після виступу солістка «The Hardkiss» Юлія Саніна.

Після виступу обох виконавців Андрій Данилко звернувся до Колоса: «Це вийшло інтимно і душевно. Сьогодні ви отримуєте «так», - прокоментував член журі.

«Наш 37-річний басист Андрій Олексюк – батько 4 дітей. Він сказав: «Це останній мій шанс стати зіркою». І ці слова для мене досі таким «блимачком» є, я хочу зробити його зіркою», - цитує музиканта Таблоїд Волині.

У наступному етапі компанію, та водночас конкуренцію, «Фіолет» складуть Олексій Кудрявцев, група «Маунтін Бриз Бенд», група «DETACH», Павло Пігура, Руслана Кирющенко, Вітольд Петровський, Олександр Лоумія, Олексій Левкович, Софія Остапюк, група «Без обмежень», Севак Ханагян і група «re-VENGEance».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus