USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький фотограф зняв новий лукбук для Леді Ґаґи

21 Лютого 2017 22:40
Лукбук для нової колекції одягу популярної співачки Леді Ґаґи зняв дует українських фотографів Synchrodogs - Роман Новен з Луцька та Тетяна Щеглова з Івано-Франківська.

Працюючи разом з 2008 року, вони вже встигли стати переможцями фотопреміі Harpers Bazaar в Україні (2011), отримали першу премію фотоконкурсу Art Rebels x Canon в Данії і премію FOAM Construct в Нідерландах (2012).

Як повідомляє Vogue, над лукбуком для всесвітньо відомої Леді Ґаґи працювали стиліст Даша Лагенберг, візажист Юлія Залеська і стиліст зачісок Юлія Стець.

«Цей лукбук ми зробили в Івано-Франківську і для його реалізації зібралася команда мрії. Ніяких обмежень у нас не було, нам надали повну творчу свободу. Єдина умова – зняти мерч, який нам надіслали з Америки», – розповіла Лагенберг

В лукбуці представлені футболки з колекції співачки, які Лагенберг поєднала з одягом українських брендів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в червні 2016 року луцько-франківський дует переміг у престижному конкурсі світового рівня від журналу Vogue.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не Андрій Показати IP 22 Лютого 2017 09:07
Журналісти, ви ж якось попереджайте, я вчора перед сном подивився на фото - до двох ночі не міг заснути

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus