USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Лучанин, якого застали на крадіжці, вистрибнув з 2 поверху

3 Травня 2018 13:18
Правоохоронці за підозрою в грабежі затримали 40-річного жителя обласного центру.

2 травня зловмисник, утікаючи від правоохоронців, вистрибнув із вікна квартири другого поверху, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Пригода трапилася по обіді на вулиці Кравчука в обласному центрі. У власній квартирі 21-річний лучанин застав зловмисника, який намагався викрасти телевізор. Аби уникнути відповідальності, чоловік вистрибнув у вікно. Зловмисника затримали поліцейські. Ним виявився неодноразово раніше судимий 40-річний лучанин. На місце прибули співробітники кримінальної поліції, слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції.

«Зловмисникові повідомили про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж поєднаний з проникненням у житло. Правопорушника затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Досудове розслідування триває», – повідомив Олег Кічук, начальник Луцького відділу поліції.

Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі. ф
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus