USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

За затримання грабіжників з гранатою нагородили двох луцьких поліцейських. Деталі

3 Червня 2017 14:41
Поліція охорони відзначила своїх працівників, які затримували у Луцьку небезпечних озброєних зловмисників, які 28 січня 2017 року на вулиці Дружби Народів вдерлися у банківську установу і спробували пограбувати банкомат.

Як ідеться в сюжеті телеканалу Espreso.TV, двоє луцьких поліцейський, Микола Сахарук та Олександр Проценко отримали відзнаки за відвагу в службі. Чоловіки першими відреагували на повідомлення оперативного чергового.



Тоді у лютому на пункт охорони о 4 ранку надійшов сигнал тривоги з приміщення одного з банків. Там зафіксували присутність усередині сторонніх осіб, які намагалися «розпатрати» один із банкоматів.

На місце одразу виїхав наряд поліції охорони . Оператори побачили на відео камер спостереження двох невідомих осіб. Вони досить довго порались біля терміналу, навіть встановили там тротилову шашку. Але вона не спрацювала. Тоді чоловіки стали бити по терміналу молотками. Поліцейські попередили зловмисників і мали їх затримати.

Утім, один з чоловіків зненацька вихопив пістолет і навів зброю на правоохоронців.

«При затриманні правопорушники чинили опір, здійснивши декілька пострілів з пістолета в напрямку працівників охорони та погрожували застосуванням гранати. Працівники поліції змушені були застосувати вогнепальну зброю, внаслідок чого порушників було поранено в нижні кінцівки», - розповідає начальник Управління поліції охорони ГУНП у Волинській області Ярослав Косинець.

Поранених зловмисників направили до лікарні. На місці злочину слідчі виявили знаряддя зламу - так звані «фомки» та молоток. Вилучені пістолет та гранату передали на експертизу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, розслідування триває.

Тоді поліція застосувала зброю і впіймала зловмисників. Один із нападників отримав два поранення - в ногу і сідницю, інший - поранення в голову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинянин Показати IP 3 Червня 2017 15:43
Цей випадок був у січні чи у лютому
Країна-руїна Показати IP 4 Червня 2017 13:20
хлопців по даному випадку можна похвалити - молодці , а взагальному ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ ПОТРІБНО РОЗІГНАТИ ВСІ ХТО 26 РОКІВ ПРАЦЮЄ І ПРАЦЮВАВ У НИХ - ЦЕ ВИ ПОРОДИЛИ ТЕ ЩО МАЄМО ЗАРАЗ !!! - ХАБАРНИЦТВО, РІШАЛово і ДОГОВОРНЯКИ ....ДО ТАКОГО БАРДАКА І БЕЗПРЕДЕЛУ ДОВЕЛИ - ЗА ЩО ВИ СТОРОЖІ ПРАВОПОРЯДКУ ГАДЬОНИШІ ЗАРПЛАТУ ОТРИМУВАЛИ І КЕРУВАЛИ !!! МАЄМО ТЕ ЩО МАЄМО- БАРИГ БАНДИТІВ КОРУПЦІОНЕРІВ , ХАБАРНИКІВ БРЕХУНІВ І ЗЛОДЮГ !!! КРАЇНА ПРИРЕЧЕНА 26 РОКІВ !!! ВАМ, ПРАВООХОРОНЦЯм чинним і екс -правоохоронцям НЕ ЗАРПЛАТИ, пайки І ПЕНСІЇ ДАВАТИ , А В ТЮРМИ ІЗ КОНФІСКАЦІЄЮ МАЙНА ВАШОго І ВАШИХ РОДИН Я Б ДАВ і не питав би вас ні про що і ви, б не питали б усі , БО ЗНАЄТЕ ЩО Є ЗА ЩО САДИТИ В ТЮРМИ !!! БЕЗ СУДІВ І СЛІДСТВ ПСЕВДОПРАВООХОРОНЦІВ САДИТИ НА 15 РОКІВ у тюрми НЕ ПОЯСНЮЮЧИ І НЕ ПИТАЮЧИ НІ ПРО ЩО, бо знають що винні у тому безпределі і бардаку !!! Країна -Україна стала країною рішал, договорняків, розквіту бандитизму, алкоголізму, наркоманії, хабарництва, брехні ... і т.д. ЦЕ ПОВНИЙ ЖАХ
Денис Показати IP 10 Червня 2017 10:27
Саня респект !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus