USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький КХП №2 - на межі банкрутства

21 Листопада 2014 12:52
Комбінат хлібопродуктів №2, що може забезпечити борошном всю Західну Україну – під загрозою банкрутства, - застерігають в облраді.

Про це йшлося під час 31 сесії облради 21 листопада.

Депутат Віктор Шумський оголосив запит до голів ОДА та Волиньради щодо ситуації, яка склалася на КХП №2. З його слів, у зв’язку з перевірками, підприємство не закупило жодної тонни зерна під час жнив. Він вважає, що робота підприємства була навмисно паралізована, а позиція Мінагрополітики – антидержавна.

Він зауважив, що керівниками КХП №2 призначали останнім часом осіб без спеціальної освіти і без погодження обласної влади. Відсутність борошна серйозно вплинула на ціни на хліб, які на Волині одні з найвищих в Україні. Депутат запевнив, що для підприємства, що за потужностями може забезпечити борошном всю Західну Україну, достатньо зерна високої якості в області, проте воно простоює.

З кожним днем ситуація на підприємстві погіршується і збільшується соціальна напруга в колективі, виникає реальна загроза банкрутства державного підприємства.

Віктор Шумський просив Володимира Гунчика та Валентина Вітра звернутися до прем’єр-міністра, аби той посприяв якнайшвидшому призначенню директора з відповідною освітою, який користуватиметься повагою серед сільгоспвиробників Волині.

Запит депутата підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 12:59
і не тіки КХП... а й вся держава на грані банкрутства(((
коля Показати IP 21 Листопада 2014 13:03
І люди на грані бідності аби вижити А олігархи чиновники -втечуть за кордон
за Показати IP 21 Листопада 2014 13:11
Віктор Анатолійович бери під своє керівництво збитків не буде
Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 13:29
Треба знову Майдан органiзовувати
цікаво Показати IP 21 Листопада 2014 13:48
А там же злодій москвич директорує. Там після Казнадзея, який сидів 6 місяців в СІЗО за те, що першим в Луцьку повісив над млином синьожовтого прапора, працювали і працюють одні злодії. Після злодія Михайла поставили злочинця москвича. Хто ставить, звідки ростуть ноги?
млинар Показати IP 21 Листопада 2014 14:11
Гнасюка поставте, він ще вкраде 70 тисяч тонн.
прокурор до млинар Показати IP 21 Листопада 2014 17:50
і тебе посядють
Таня Показати IP 21 Листопада 2014 14:33
Зарплати людям дайте,а не обіцянками кормите.Водите кота за носа
КХП Показати IP 21 Листопада 2014 15:25
Дудка заплатив, щоб бути монополістом на ринку борошна от і гонить ціну, що хліб найдорожщий в Україні, а влада на це закриває очі.
Марина до КХП Показати IP 21 Листопада 2014 16:42
а Горбенко і Гунчик тільки те і роблять, що рекламу Дудці, а на КХП кажуть щоб не возили, то де воно коли запрацює як в області є зацікавлені люди,щоб це підприємство "поховати" або продати за копійки
111 Показати IP 21 Листопада 2014 15:31
Обдирає зубожіле населення, а сам кожен місяць машини міняє. Дуда - схаменись поки не пізно.
до Шумського Показати IP 21 Листопада 2014 16:37
забули погодити, бачите,призначення з Шумським попереднього директора , обідили шановне "панство".Ганьба вам "ПАНове" Шумський, Горбенку і Гунчику,які не давали працювати новому керівнику і ставили йому палки в колеса, бо не погодили з областю ,як оказується.Да хто Ви такі щоб вказувати Міністру агрополітики кого призначати на посади, а кого ні?Горбенко і Гунчик це особи, які в першу чергу зацікавлені в процвітанні пана Дудки , а не КХП.І це ясно було видно на кожній сесії облради,якщо Ви пане Шумський її відвідуєте хоч час від часу.А те що Москвич вкрав з КХП що вже забули і ви "пане" і Горбенко і Гунчик ,як кажуть все затерли зам"яли і починають дурака валяти "банкрутсво" де зерно яке вкрав Москвич , поясніть народу, ми й досі чекаємо відповіді на це питання, а не займаєтесь пустослів"ям.
Петро Показати IP 21 Листопада 2014 16:39
мали вже "прохвесіонала" Москвича, то де зерно пропало 30тисяч тон пане Шумський, Гунчик, Горбенко дайте відповідь народу врешті решт
я Показати IP 21 Листопада 2014 18:07
те зерно, яке нніби то вкрав Москвич, і пішло на зарплати, податки, і комуналку. Закінчилось зерно - закінчились зарплати.
Саша до я Показати IP 21 Листопада 2014 19:55
А воно там було,що вкрав Москвич))) Бумажки в Києві переписали і поїхало з якогось елеватора в порт а не в Луцьк. Для кого везти зерно на КХП і хто за нього має платити? Спитайте у Шумського де його 1000 тон? І ще найдіть такого другого Дудку як ви його обсира..те,дайте йому те КХП і буде область з зерном і борошном але чи він схоче його взяти... І машину він міняє раз в рік))))
Анонім Показати IP 22 Листопада 2014 16:01
До Дудки всім дуже далеко. Євген господар , і цим все сказано!!!! Не крадіть , працюйте , тоді і ви будете машини міняти хоч по дві на рік...
Эхо Показати IP 23 Листопада 2014 10:42
Проснулись Дудкові прихвостні, які готові за кістку на будь-що.
Ехо до ... Показати IP 23 Листопада 2014 10:53
До речі читайте уважно статтю в якій говориться , що на Волині найвища ціні хліба, що монополізований ринок борошна, що державне підприємство КХП 2 простоює. Тільки КХП може виробити дешеве державне борошно і знизити його ціну на ринку , а відповідно і ні хліб.
Сором Показати IP 23 Листопада 2014 12:28
Які неграмотні коментатори. Людина звернулася, щоб захистити їх інтереси, їх дітей і батьків. Що на Волині необгрунтовано завищені ціни на борошно і хліб. Що немає здоровоі конкуренціі . Що на волині ДЕРЖАВНЕ підприємство має бути основним виробником борошна, як в усій Украіні Що на вас наживається бізнес і має над прибутки , а воно пише що завгодно, тільки не по темі. Соромно за таких людей.
Працівник КХП Показати IP 23 Листопада 2014 17:15
Дякуємо Вам пане Віктор, що звернули увагу влади на наш комбінат .
Правда Показати IP 24 Листопада 2014 14:00
Зерно полетіло в Іспанію. Там Москвич зі своєю славнозвісною дурою купив житло і живуть вони поживають і горя не знають. І ніхто навіть і недумає за це наказувати. А всі шукають крайнього, а винні в бігах. А ми говоримо де зерно, і чого найдорожчий хліб. А чому влада до цього часу не контролювала дії Москвича і так легко відпустила винних, які обікрали державне підприємство. І чому Москвич не підлягає під люстрацію, адже працював при Януковичу, де конфіскація майна, яке нажите за людські гроші в той час коли на всіх його приватних підприємствах не виплачувалась зарплата і не платиться до сьогодні. Чому інспекція праці не перевірила? При чому тут Дудка і всі остальні? За скоєне мають відповідати винні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus