USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцький КХП № 2» має тимчасового керівника

18 Лютого 2015 07:00
Міністерство аграрної політики України видало наказ про призначення нового керівника Державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів №2». Ним став волинянин Вадим Гранюк.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Губернатор повідомив, що Вадим Гранюк приступає до роботи тимчасового виконувача обов’язків директора «Луцького комбінат хлібопродуктів №2».

«У Міністерстві затвердили кандидатуру Вадима Гранюка, тепер він очолюватиме підприємство й сприятиме його розвитку», - наголосив Гунчик.

Зауважимо, що Гранюк Вадим Андрійович раніше працював заступником директора ТзОВ «Волиньторгхліб».

Персону Вадима Гранюка рекомендувала затвердити Волинська ОДА. Його визначили кращим серед трьох претендентів.

Як повідомляють в управлінні агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації, новопризначений керівник вчора, 17-го лютого, перебував у Києві. Там він налагоджував співпрацю з Аграрним фондом, ПАТ «Державна продовольча зернова корпорація України» та Державним агентством резерву України.

Нагадаємо, ще місяць тому на КХП № 2 ситуація була суїцидальна. Голова Волинської ОДА зауважив, що підприємство працює не стабільно. Тоді ж керівник департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Юрій Горбенко у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив, що на підприємстві є заборгованість із виплати зарплат - близько 1,5 мільйона гривень. Зі слів посадовця, ситуація на КХП № 2 може покращитися, коли Держрезерв поверне 2 мільйони гривень, які боргує за зберігання зерна.

Зауважимо, нещодавно посадовцям Луцького КХП №2 винесли вирок за крадіжку на 75 мільйонів гривень. Так, екс-директору «Луцького КХП №2» призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі та із позбавленням права 3 роки обіймати посади, пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій на державних підприємствах.

Заступниці директора суд призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі та із позбавленням права 3 роки обіймати посади, пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій на державних підприємствах, зі встановленням 3-річного іспитового строку.

Також із обох цих посадовців стягнуть солідарно понад 45 мільйонів завданих злочином збитків.

Директору ТзОВ «Конкорд Плю» призначили покарання у вигляді 7 років позбавлення волі із позбавленням права 3 роки обіймати посади, пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій. Із нього буде стягнуто заподіяні злочином збитки в сумі понад 8 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
цікавий Показати IP 18 Лютого 2015 08:24
Тобто, засудили людей заочно? Москвич же в Іспанії? Може треба вказувати це в інформації?
бандеровець Показати IP 18 Лютого 2015 08:33
та це про Гнасюка ще інформація.... А Москвич і по Луцьку недавно їздив, техніку по полях ховає,що б за борги не забрали
Че Показати IP 18 Лютого 2015 08:42
Тепер можна сказати, що КХП №2 потрапило під вплив луцького бізнесмена Алфьорова, засновника "Волиньторгхліб" та партнера Москвича, попереднього директора КХП. Видно останній пролобіював призначення у Києві і таким чином повернув чималі борги Алфьорову.
аааа Показати IP 18 Лютого 2015 09:09
Наша область найперші запроданці в особі гунчика та горбенка, продалися росіянину алфьорову. Куди ж дивиться партія самопоміч зі своїм павленком, невже за долар вас так легко купити. Знайшли крайніх попередніх керівників ,звалили на них все , а тепер ви хороші запроданці. Для чого була потрібна та революція, коли далі керують нами росіяни в особі алфьорова на волині
12346 Показати IP 18 Лютого 2015 10:22
просто наш президент, якого назвав Кузьма "Скрябін"- Петро Ср...ка, йому все до лампочки, його цікавить лише кредитні гроші від МВФ, який кусок йому буде, а все інше йому до дуп....Вже не одна небесна сотня загинула на сході, а Петро Ср..ка все наблюдає,що буде далі.
321 Показати IP 18 Лютого 2015 10:39
Гранюк Вадим Андрійович раніше працював заступником директора ТзОВ «Волиньторгхліб» - "велика заслуга" вчився в МАУПі - коротше кажучи - "так нигде и работал".... Головне гарний кабінет. Хай дитя бавиться аби не плакало...РS. Горбунку ще довго відпрацьовувати "благодарности" пана Алфьорова, то і буде бавити хлопчика... до поки самого не виженуть в шию...
Іван Показати IP 18 Червня 2016 20:12
Робити треба.
Іван Показати IP 18 Червня 2016 20:15
Таке підприємство потужне ,а не прцює,не той керівник,який би мав бути.не хазяін.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus