USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцький КХП №2», де не платять зарплату, має приватну охорону

8 Липня 2015 14:55
На луцькому хлібокомбінаті №2, де кілька місяців не виплачують зарплату, з'явилася приватна охорона.

Про це власкору «Вголосу» повідомили працівники підприємства.

«Починаючи з травня, на Луцький комбінат хлібопродуктів №2 зайшла приватна охоронна фірма підприємця В’ячеслава Алфьорова. Напередодні директор Вадим Гранюк не поновив договори з працівниками попередньої охорони, яка вартувала підприємству близько 10 тисяч гривень на місяць.

Проте в нього знайшлися кошти на те, щоб розширити штат працівників охорони з 5 до 12 осіб, найнявши на комбінат охоронну фірму. Такі дії директора не зовсім логічні. Бо, якщо підприємство не має можливості платити гроші працівникам вчасно, то навіщо збільшувати витрати на охорону і заводити сюди людей свого попереднього шефа», – розповів працівник луцького хлібокомбінату №2.

Зазначимо, що раніше Вадим Гранюк був комерційним директором ТОВ «Волиньторгхліб», яке належить тому ж таки підприємцю В’ячеславу Алфьорову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 8 Липня 2015 17:41
Вгадайте з 1 разу чиї інтереси представляє "директор-ставленик" , якщо він пройшов на цю посаду під патронатом гунчика, а попередньо працював в алферова ?????
Автору пасквиля Показати IP 8 Липня 2015 22:10
Спочатку стань ДИРЕКТОРОМ, побудь НИМ, а потім марай павутину і папір!
Джон Дэвисон Рокфелл Показати IP 20 Липня 2015 15:58
Нельзя экономить на трех вещах: рекламе, страховке и охране.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus