USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький «Легіон» - віце-чемпіон України з футзалу

11 Квітня 2017 14:19
Всеукраїнський фінал чемпіонату з футзалу серед жінок відбувся минулих вихідних у Черкасах. Представниці Луцька з команди «Легіон» вибороли другу сходинку у змаганнях.

Першого ігрового дня лучанкам протистояли господарі турніру – черкаська «Енергія». Програючи по ходу зустрічі 2-0, нашим дівчатам вдалося зібратися та зробити неймовірний камбек та перемогти з рахунком 4-3! На другу гру проти харківського ДЮСШ лучанкам дещо забракло сил і, як результат, поразка 2-0.

У півфіналі змагань наші дівчата зустрічалися з наддосвідченою «Біличанкою». Основний час гри переможця не вияв – 2-2, і дівчатам довелося пробивати пенальті, у яких з рахунком 2-1 лучанки здолали 10-разового чемпіона України та здобули путівку у фінал змагань!
У фіналі «Легіонерки» зустрічалися із київською командою 5G. Незважаючи на самовіддану боротьбу до останніх секунд, зустріч лучанкам не вдалася – поразка із рахунком 0-3.

Отож, у підсумку, заслужене 2 місце та звання віце-чемпіона України відправляються до Луцька. Вітаємо команду і тренера та віримо у майбутні перемоги та звання чемпіона!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бан Показати IP 16 Квітня 2017 17:41
Племящка ты супер вратарь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus