USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцький мер хоче більше заступників, ніж в керівника ОДА

1 Грудня 2015 13:15
Замість чотирьох заступників, як було торік, Луцький міський голова Микола Романюк хоче більше – п’ятьох. Зауважимо, що в губернатора на сьогодні лише 4 заступника.

Про це йшлося під час засідання постійної Луцької комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 1-го грудня.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що претендентів на посади першого заступника та заступників міського голови вже представили. Так, на посаду першого заступника претендує Тарас Яковлев, заступників – Богдан Гончарук, Сергій Григоренко, Юрій Моклиця та Юрій Вербич (на посаду заступника міського голови – керуючого справами міської ради).

Те, що Луцький міський голова хоче збільшити кількість заступників, сподобалося не всім членам профільної комісії. Градоначальнику дорікнули, що він хоче більше помічників, ніж є у керівника області.

«Нам пропонують 5 заступників, минулу каденцію було 4. Чим викликане збільшення заступників?», – запитав член комісії Григорій Пустовіт.

«Я відповідатиму перед громадою, тому і формую свою команду. Причина збільшення заступників така, що я вношу пропозицію, виходячи з практики своєї робот впродовж 5 років», – відповів Микола Романюк.

Потому членам профільної комісії не сподобалося й те, що на сесію пропонують Проект рішення, згідно з яким голосувати за заступників будуть пакетом.

У зв’язку з цим комісія ухвалили рішення рекомендувати внести зміни у документ, аби за кожну персону голосували індивідуально.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
щшг Показати IP 1 Грудня 2015 13:20
Моклиця, це креатура нардепа Лапіна.
Міська рада Показати IP 1 Грудня 2015 13:31
Яковлєв і Григоренко це понтові хапуги,а як керівники то нульові.
Анонім Показати IP 1 Грудня 2015 13:40
я розумію місто, а яку хр *нь робити в ода? щоб стільки заступників? там всеодно один лише начальник буде і один водій. а ви порівнюєте.
вася Показати IP 1 Грудня 2015 13:49
Оптимізації та реорганізації різних держструктур проводять, як розповідають владці, задля економії бюджетних коштів та підвищення ефективності в роботі. Цього разу торкнулося це й центру зайнятості на Волині - там вже провели звільнення працівників. Про це йшлося під час відеоселекторної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 30-ого листопада. Як розповіла директор Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук, реорганізація їхньої служби триває, втім, закривати центр зайнятості невиправдано. «У нас відбулося скорочення 21 штатної одиниці, реорганізація служби відбувається. Втім, ця служба необхідна, адже окрім того, що ми допомагаємо шукати волинянам роботу, ще й проводимо профнавчання та перекваліфікації. Практика таких служб є і в Європі та показує успішність», - розповіла Раїса Кучмук. Зауважимо, ще торік Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що в Україні хочуть звільнити 30-50% держслужбовців. Зокрема, у Волинській облдержадміністрації вже скоротили понад 200 людей. Останні звільнення проводили цього місяця, коли 52 працівники позбулися свого крісла. До слова, реформування та звільнення відбуваються й у прокуратурі.
вася Показати IP 1 Грудня 2015 13:49
На одну з грудневих сесій Луцької міської ради готують Проект рішення, аби провести скорочення працівників та зробити зміни в керівному складі апарату. Про це йшлося під час засідання постійної Луцької комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 1-ого грудня. Зі слів Луцького міського голови Миколи Романюка, має бути змінено приблизно 20% керівників. «У Луцькій міській раді буде скорочення та відсотків 20 буде змінено керівників структурних підрозділів. Відповідний Проект рішення винесемо на грудневу сесію», - інформував градоначальник. Нагадаємо, вже оголосили претендентів на посади першого заступника та заступників міського голови.
двірник Показати IP 1 Грудня 2015 14:15
Рівняти апарат міської ради великого міста і апарат ОДА, що рівняти х@й з пальцем. ОДА - це насильницька паразитична структура держави, мішок цементу на голові людей, а апарат міста - це велике і складне господарство - на 90% без політики. З іншої сторони, місто саме на себе заробляє, а виконавча влада області паразитує.
Волинянка до двірник Показати IP 1 Грудня 2015 14:41
Ось і порівняйте свого х... з пальцем, якщо більш ні на що не здатний! За першу каденцію Романюк не зробив нічого, хоча зарплата у нього найвища серед мерів Західної України. Нехай набирає хоч 10 заступників, але зарплату їм платить з власної кишені більш ялового мера у нас ще не було. Скільки заступників у Голови обласної ради?! В тут на місто середньої величини(навіть поділу на райони нема!) стільбки заступників! Можна пояснити наполягання Романюка - він мусить відробити тим, хто висунув й
Anet Показати IP 1 Грудня 2015 14:36
Все йому мало, тому Романюку...
Рыба Показати IP 1 Грудня 2015 14:49
Не умеешь рисовать — стань фотографом, не умеешь играть на музыкальных инструментах — стань диджеем, не умеешь петь — стань рэпером, не умеешь писать — стань блогером, ничего не умеешь — стань политиком.
Кріс до Рыба Показати IP 1 Грудня 2015 15:30
Вмієшь матюкатись - стань модератором
Непонятний Показати IP 1 Грудня 2015 14:59
моклицю в заступники??? ХА-ХА-ХА!!!!!!!!! Він же *упий як пень
СБУ до Непонятний Показати IP 1 Грудня 2015 20:39
Сміх тай годі.І це з такими заступниками ..........мер хоче навести порядок в Луцьку.Я думаю що стаття про заступників мера це не жарт, але який мер такі й заступники.
1 Показати IP 1 Грудня 2015 15:03
Правильно мені чуйка підказувала що григоренко буде замість лариси
Непонятний Показати IP 1 Грудня 2015 16:09
Не знаю Моклицю, но трохи знаю Лапіна. Смішнішого заступника (крім Богданчика вухатого) і не придумаєш. Романюк, візьмися за розум, не позор місто, є море толкових людей.
добродій Показати IP 1 Грудня 2015 16:22
У міській раді більше 40 відділів, управлінь, департаментів і в усіх начальники, а діла мало. Думаю, що із збільшенням їх кількості, і в першу чергу заступників голови, толку буде ще менше.
Тарас Чурило Показати IP 1 Грудня 2015 17:34
Ну звичайно, на це гроші знайдуться, а на індексацію працівникам ДНЗ немає
Ватсон Показати IP 1 Грудня 2015 21:12
"Пакетне" рішення по заступниках означає, що Микола Ярославович продовжує роботу по формуванню стійкої промерської більшості. Через це і така кількість замів, щоб фракції-претенденти на участь були задоволені. Те, що їх більше за попередній склад ради, ще нічого не означає, бо будь-коли якогось заступника можна скоротити (якщо фракція, яка його висунула, буде "неправильно" себе вести). Та й в будь-який момент меру можна звалити "косяки" в своїй роботі на когось з заступників (а заодно і на відповідну фракцію), спробувавши відвести від себе негатив. Але припускаю, що щось тут в мера "не зростеться" і він сам себе переграє (або хтось його, "але то таке..."). P.S. Цікаво, отримавши крісло секретаря ради, як голосуватиме Самопоміч за Яковлева, з яким перед виборами були "непонятки"? Чи в них вже все гуд?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus