USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцький «Олюртранс» перейшов до професійного волейболу

29 Січня 2017 18:28
Сім ігор лучани зіграли вдома в складі команди «Олюртранс». У результаті - одну команду перемогли, а іншій поступилися.

П’ятий тур Української вищої ліги чоловіків «Сезон 2016-2017» відбувся в Луцьку. 28 та 29-го січня змагалися чотири команди. Серед них був й луцький клуб «Олюртранс».

Так, волинські спортсмени 28-го січня перемогли харківський «Локомотив-2» у трьох іграх з рахунками: 25-20, 25-20, 25-20.

Другий день ігор розпочали з привітань та урочистої події.

Зокрема в честь дня народження президенту волейбольного клубу «Олюртранс» Юрію Гупалу вручили подяку від Управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради за популяризацію спорту, розвиток волейболу в місті, зміцнення міжнародних стосунків.
Відзнаку вручив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Волинець.

“Ми бачимо, що сьогодні цей вид спорту на підйомі. Зокрема в нас є відділення волейболу при ДЮСШ, а також зо два десятки команд на базі шкіл», - розповідає посадовець.
Також відзнаку від Федерації волейболу України вручили судді національної категорії Тарасу Ройку за сумлінну працю і з нагоди 70-річчя.
Зауважимо, що в цих змаганнях брали участь 16 команд і після 9 ігор лучани вийшли на 7 місце.

Втім, другий день змагань луцького «Олюртранс» з «Бахмут-ШВСМ» видався не такими успішними, волиняни програли з рахунком 1:3.

Тренер Ігор Рясик зауважує, що лучани вперше зайшли у професійний спорт.

«На цих змаганнях команди розділені по парах. Загалом відбудеться 7 турів й тоді визначаться четвірки. Після цього етапу будуть дві команди переможців, які гратимуть перехідні ігри з командами першої ліги. Після гри в аматорській лізі, це наші перші змагання в професійному волейболі, тому можна з впевненістю сказати, що ми рухаємося вперед», - каже пан Ігор.
Наступні змагання лучан відбудуться у Львові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus