USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку визначили переможця волейбольного чемпіонату КДЮСШ-1. Фото

9 Жовтня 2023 09:03
У Луцьку завершився традиційний Відкритий чемпіонат КДЮСШ-1 з волейболу, присвячений Дню захисників та захисниць України. Участь у щорічному турнірі взяли п’ять команд, у складах яких хлопці 2009 року народження.

Змагання, які відбулися за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», зібрали колективи зі Звягеля, Львова, Стрия, Сокаля та Луцька. За підсумками матчів «кожен із кожним» визначився переможець турніру.

Так, перше місце достроково здобула команда «Соколяни» із Сокаля. Другою стала збірна луцької КДЮСШ-1. «Рись» зі Стрия повертається додому із бронзою, а Львів і Звягель до трійки призерів не увійшли.
Читати ще: За Кубок Луцька з волейболу боролися чоловічі та жіночі команди: хто переміг. Фото

Запеклий матч, який вирішив долю другого місця, влаштували волейболісти з Луцька та Стрия. Після першої партії лідирували останні. Однак лучани зуміли зібратися і в другій та третій партіях здійснили камбек, подарувавши місцевій публіці перемогу.
Тренер луцької збірної Ігор Кравчук відзначає, що невдовзі команда зіграє в чемпіонаті України, тому цей чемпіонат показує слабкі та сильні сторони волейболістів.

«На змагання запрошуємо потужних суперників, адже із кращими командами цікавіше грати. Приміром, колективи з Сокаля та Стрия були призерами минулого чемпіонату України. Саме тому на майданчику побачили видовищні матчі. Радію за своїх вихованців, вони показали хороші ігри», – поділився враженнями Ігор Кравчук.
Читати ще: Іскри летіли по піску: у Луцьку – турнір із пляжного волейболу. Фото

Менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський нагадав, що волейбольний турнір присвячено захисникам та захисницям, які виборюють перемогу України, та відзначив гарну гру команд.

«Фонд радо долучився до підтримки змагань. Упродовж чемпіонату ми побачили неабиякі пристрасті на майданчику. Аж до останньої гри учасники боролися за призові місця. Також було приємно спостерігати за місцевою командою, яка посіла друге місце, готуючись до старту чемпіонату України», – наголосив Тарас Осадовський.
По завершенню змагань призери отримали пам’ятні нагороди від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Дмитро Рашин зі Звягеля, Максим Бутитер зі Стрия та Андрій Накоскін із Луцька стали найкращими гравцями турніру. Завершили чемпіонат спільним виконанням Державного Гімну України. Одночасно в стінах ОДЮСШ тривали змагання для дівчат, про які ми повідомляли окремо.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus