USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький тренер розповів, як почати ходити в спортзал

3 Лютого 2019 12:13
Якщо людина бачить, що їй щось в собі, в своєму вигляді не влаштовує і вона хоче це змінити, то не варто соромитися іти в зал, адже потрібно розуміти, що займаєшся не для когось, а для себе.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів луцький тренер Роман Зелінський.

З його слів, найчастіше люди приходять в спортзал весною. Саме в цей період є найбільше клієнтів, які приходять і питають, що з’їсти, що випити, що зробити, аби через місяць побачити результат. Однак зазвичай як такої пігулки чи секретної формули немає, адже своїм тілом потрібно займатися протягом року.

Він наголошує, що не варто соромитися приходити в зал, адже зал – це кузня, в якій потрібно кувати своє тіло.
«Тут не потрібно соромитися нікого. В залі є різні люди: віку, статі та форм. Першою чергою потрібно розуміти, що ти займаєшся не для того, аби на тебе дивилися, а для свого здоров’я й підтримки форми», - каже тренер.

Та додає: «Зазвичай до мене приходять люди, які не задоволені своїм зовнішнім виглядом. Або їм зі сторони говорять, що в них щось не так з фігурою. Є різні люди, які приходять до мене за порадою після травм, наприклад, спинної грижі, щоб зміцнити спину. Зараз існує тенденція, коли в місті відкривається дуже багато залів, розвивається фітнес-індустрія, і люди приходять, бо це модно».

Вже завтра читайте повну версію інтерв’ю на електронних сторінках ІА Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus