USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Незважаючи на пандемію COVID-19, Меркель продовжує сама ходити в супермаркет

21 Березня 2020 21:52
Німецький канцлер Ангела Меркель продовжує сама ходити в супермаркет.

Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Bild, близько 5-ї години вечора вона прийшла в супермаркет Hit Ullrich у Берліні. Спочатку пішла до овочевих полиць, потім - до делікатесів. Меркель сама наповнила візок для покупок (зокрема, взяла вино, мило і туалетний папір), потім поклала їх на стрічку на касі і розплатилася карткою.

За інформацією видання RTL, канцлер, яку завжди можна зустріти в цьому супермаркеті, була одягнена у свій звичний синій брючний костюм. За даними видання, зберігати рекомендовану дистанцію у два метри в цьому місці майже неможливо.

Нагадаємо, Німеччина ввела внутрішній прикордонний контроль на кордонах з Італією, Іспанією, Францією, Люксембургом, Данією та Швейцарією в авіаційному та водному сполученні. Також всіх німецьких громадян просять утриматися від поїздок, які не є абсолютно необхідними.

Федеральні та місцеві органи закрили школи і багато громадських місць, проте не змогли обмежити пересування людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль_Я Показати IP 21 Березня 2020 22:16
Або з головою не товаришує або вакцинована і така герой!
Реаліст до Анатоль_Я Показати IP 22 Березня 2020 15:15
Або вона більше за васвсе знає про, вірус (грип) що тоне не страшніше за грип. І не панікує в соцмережах. А виякщо сховайтесь під ліжко якщо страшно
Попереднику Показати IP 21 Березня 2020 22:41
Вже 1000 разів сказали, що вакцини НЕ ІСНУЄ. Хто не дружить з головою?
лучанка Показати IP 22 Березня 2020 08:56
Ось це справжній ЛІДЕР нації! Схиляю голову! І не має потреби ходити з охороною, бо нічого не вкрала!
К.лучанин до лучанка Показати IP 22 Березня 2020 11:28
Ось Вам справжня німецька ментальність !!! Нам до них дуже далеко , як кажуть пороблено і задавнено! Ми весь час шукаємо ворогів , огородили себе , свої маєтки, Україну високими парканами і кричимо СЛАВА УКРАЇНІ . Кричать владці СЛАВА УКРАЇНІ і крадуть .
09 Показати IP 22 Березня 2020 21:37
Не знаю звідки така інформація. В польських новинах навпаки пишуть, що її особистий лікар має коронавірус, тому пані Меркель старається не контактувати з людьми

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus