USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

52 адмінпослуги із тисячі можливих, - ЦНАП у Луцьку

18 Листопада 2014 14:30
Для Луцького ЦНАПу хочуть затвердити реєстр адміністративних послуг, які можуть надавати городянам. У кожному місті їх встановлюють по-різному, таких послуг є тисяча.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 18-го листопада.

«Кабмін пропонує затверджувати перелік адмінпослуг органам, які його створили, бо, наприклад, одні можуть надати тисячу послуг, а інші - в рази менше, адже для цього необхідний певний об’єм приміщення, кількість спеціалістів. Ми пропонуємо затвердити перелік з 52 адмінпослуг», - поінформувала директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

Та додала, що цього 2014-го року за 10 місяці у Луцький ЦНАП звернулися 52 тисячі людей, відмовили - 1200 особам.

Проект рішення члени комісії підтримали, а керівнику ЦНАПу запропонували звернутися до колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі за порадою, як подолати бюрократію.

«Нам треба не лише затверджувати кількість адмінпослуг, а й скорочувати паперову тяганину, аби люди через бюрократію не втрачали повно часу на папірці. Як це зробити? Запитайте у Саакашвілі, йому це вдалося», - сказав член профільної комісії Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 18 Листопада 2014 16:13
Міхеїл Саакашвілі вже в розшуку давно, шось авторитене імя його не клеїться з вашими новинами\ Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі оголошений у внутрішній розшук. Повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на головну прокуратуру Грузії. Як заявляють в прокуратурі, постанову про оголошення М.Саакашвілі в розшук вже передано у відповідне відомство - в МВС. У прокуратурі зазначають, що раніше у зв'язку з пред'явленими звинуваченнями щодо М.Саакашвілі судом було винесено рішення його заочний арешт. У прокуратурі підкреслили, що М.Саакашвілі буде затриманий відразу ж після перетину кордону Грузії. Раніше М.Саакашвілі були пред'явлені звинувачення по трьох кримінальних справах. Тбіліський міський суд в ніч на 2 серпня задовольнив клопотання Головної прокуратури і заочно обрав попереднє ув'язнення для екс-президента М.Саакашвілі, а також колишнього міністра юстиції Зураба Адеішвілі та екс-міністра оборони Давида Кезерашвілі, які звинувачуються в перевищенні службових повноважень. Слідство проходить за кримінальною справою про розгін акції опозиції 7 листопада 2007, розгром телекомпанії "Імеді" і вилучення власності засновника телекомпанії Бадрі Патаркацишвілі. Фігурантами справи також є екс-прем'єр Вано Мерабішвілі і колишній мер Тбілісі Гігі Угулава, які перебувають в ув'язненні. 5 серпня М.Саакашвілі було пред'явлено нове звинувачення - в ​​організації побиття депутата парламенту Грузії Валерія Гелашвілі. Крім того, М.Саакашвілі звинувачується в розтраті бюджетних коштів. Він підозрюється в тому, що витрачав "значні суми" на обслуговування особистих потреб і свою сім'ю через фонди Держохорони. Прокуратура стверджує, що незаконно екс-президент витратив в підсумку 8,8 млн ларі (близько 6 мільйонів доларів). Серед них оренда готелів, масажистки, придбання сувенірів, продуктів харчування та інше. М.Саакашвілі перебуває за кордоном і не має наміру повертатися до Грузії. Він вважає всі висунуті проти нього звинувачення політичним гонінням Все новости: http://news.meta.ua/archive/15.08.14/cluster:37996001-Gruziia-ogolosila-Saakashvili-v-rozshuk/
виконком Показати IP 18 Листопада 2014 16:56
Гнати з посади кар"еристку КАРП"ЯК яка нічого не робить у виконкомі тільки займаеться відписками-обіцянками на звернення громадян! Правда чудово вміе писати керівництву міськоЇ ради доноси доповідні записки на своіх працівників виконкому Гнати ЇЇ туда куди вигнали Януковича який ЇЇ особисто поздоровив з днем народження за ЇЇ "плідну" працю
Алі абу-Таліб до виконком Показати IP 20 Листопада 2014 11:51
Не логічно. По-перше, якщо є конкретні пропозиції щодо оптимізаціїї роботи ЦНАПУ, то прошу їх викласти хоч би і в коментарях. А по-друге "гнати" треба не людину, а систему. Наскільки мені відомо з точки зору ефективності роботи ЦНАП в Луцьку далеко не найгірша державна структура.
посетитель до виконком Показати IP 26 Квітня 2015 18:55
Це що правда то правда!В мiськiй радi гарно панi Карп'як навчилась писати доповiднi записки! В очi смiэться, а поза спиною робить... Корупцiя в ЦНАПi ще й яка.... родичам, друзям, знайомим, працiвникам мiськради талони поберуть зранку, а простий люд потiм в чергах сидить..... Я сам щоб отримати талон заплатив 50 грн!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus