USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький ЦНАП заробив 19 мільйонів гривень

18 Січня 2017 09:47
Торік луцький Центр надання адміністративних послуг заробив у бюджет міста близько 19 мільйонів гривень. Із 306 послуг найпопулярніша – видача закордонного паспорта. Крім того, у 2017 році нові послуги надаватиме РАЦС.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18-го січня.

Зі слів директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариси Карп'як, торік прийняли 216.5 тисячі осіб.

«Торік у бюджет надійшло майже 19 мільйонів гривень, витрати становили 7 мільйонів гривень, з яких 3 млн це - зарплата. Також ми залучили 112 тисяч євро на добудову приміщення в рамках іноземного проекту. З початку нашої роботи ми надавали 286 послуг, зараз 306 послуг, їхня кількість буде зростати. Найпопулярніша послуга – виготовлення закордонних паспортів. Вчора був рекорд відвідування за день - 1164 особи», - інформувала Карп'як.

З її слів, у 2017-му році ЦНАП надаватиме послуги з реєстрації транспортних засобів.

Щодо зауважень у роботі ЦНАПу, член виконкому Михайло Щур побажав бути парцівникам установи привітнішими до клієнтів.

«Були такі випадки, що звернення не хотіли приймати, мовляв, буде відмова. Втім, з третього разу прийняли і його задовольнили», - каже Щур.

Натомість Лариса Карп'як відповіла, що 80% відвідувачів задоволені послугами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 19 Січня 2017 07:42
В цілому все зрозуміло, ознайомившись з матеріалами, інтерв"ю, виступами пані Карп"як можна зареєструвати для прикладу космічний корабель без проблем. Як на мене менше розмов більше справ і доведіть до толку ті послуги які уже надаєте громадянам. Цінність роботи у якості а не у кількості, а через рік буде видно як і коли виконає директор цілого департаменту оголошені заяви. Забагато пафосу і води, а у роботі не все так просто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus