USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький ЦНАП розширять – в РАЦСі створять філію

31 Травня 2017 11:30
Нову філію луцького Центру надання адміністративних послуг хочуть відкрити в РАЦСі, аби зменшити черги в нинішньому та зробити послуги доступнішими. Окрім цього, у філії мають намір надавати й соцпослуги.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 24-ої сесії Луцької міської ради 31-го травня.

Розподіляючи бюджетні кошти, секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук поінформував, що виникла потреба розширення ЦНАПу.

«Аби зменшити черги людей й покращити доступ людей до послуг, хочемо відкрити філію ЦНАПу у РАЦСі. Ми бачимо, що приміщення на вулиці Лесі Українки перенавантажене, є черги, проблеми з парковокою. Тому виникла така необхідність. Окрім цього там маємо відкрити й міграційну службу, також там будуть надавати й окремі послуги фахівці із соцполітики. Це буде хорошим кроком до кращої доступності людям», - інформував Ігор Поліщук.

Нагадаємо, що нинішній ЦНАП вже розбудовують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 31 Травня 2017 12:44
Гарна ідея, щоб покращити доступ сервіс та обслуговування громадян
Лучанка Показати IP 31 Травня 2017 23:14
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus