USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Луцький військовий госпіталь отримав автівку

26 Вересня 2014 18:14
Луцькому гарнізонному військовому госпіталю передали автомобіль. Про це інформують благодійники.

Сьогодні для потреб Луцького гарнізонного військового госпіталю Благодійний фонд «Волинь-2014» передав автомобіль Fiat Scudo. Ця машина нині вкрай потрібна медикам. Зі слів головного лікаря медзакладу Олександра Хоменка, сьогодні на лікуванні та реабілітації перебуває понад 250 військовослужбовців, які повернулися з різними травмами із зони проведення антитерористичної операції.

«Автомобіль ми будемо використовувати для перевезення різноманітних вантажів, медичних препаратів, продуктів харчування та усього необхідного. Об’єднавши свої зусилля, вони роблять добрі справи, які йдуть на благо Волині та всієї України. На таких меценатів треба рівнятися та брати з них приклад», - сказав Олександр Хоменко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дончанин Показати IP 26 Вересня 2014 19:36
А этот госпиталь имеет оборудование для лечения от радиационного облучения? Ведь ""В связи с поступившими недавно сообщениями о расконсервации украинской стороной запасов чернобыльской техники, ополчением принято решение проверять трофеи на предмет радиоактивного загрязнения. Радиоактивная бронетехника будет проходить дезактивацию, а в случае невозможности избавления техники от радиации, ее не будут использовать, чтобы не навредить здоровью ополченцев. На данном танке (видео прилагается к сообщению) уровень ПДК по радиации превышает максимальное значение в 15 раз."
Лучанин до Дончанин Показати IP 26 Вересня 2014 21:48
доднчанин, убей себя-спаси страну.
ОЛЕКСАНДР!!!!!! Показати IP 26 Вересня 2014 20:02
Олександр Миколайович Хоменко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus