USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Луцький забудовник просить зменшити пайову участь на 2 мільйони

19 Вересня 2017 18:47
Враховуючи те, що забудовник облаштував мережі зливової та побутової каналізації, він просить міськраду звільнити себе від сплати понад 2 мільйонів гривень пайової участі у будівництві багатоповерхівок на проспекті Перемоги у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 19 вересня.

З проханням про зменшення пайової участі звернулася в управління капітального будівництва міськради ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536». Йдеться про зменшення розміру пайової участі у будівництві багатоквартирних житлових будинків 1-3 на проспекті Перемоги, 34 у зв’язку з будівництвом інженерних мереж – зливової каналізації та господарсько-побутової каналізації.

Підприємство надало технічні умови та довідки експлуатуючих організацій. Загальна пайова участь за трьома договорами становить 2,555 мільйона гривень, а після перевірки управління, прийняли для врахування на зменшення 2,024 мільйона. Оскільки «Луцьксантехмонтаж №536» за двома договорами заплатив 1,254 мільйона пайової участі, є прохання повернути ці кошти.

Члени комісії вирішили наразі зняти питання з розгляду та запросити на наступне засідання представника підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 20 Вересня 2017 08:02
Так з тих будинків ту каналізацію і зас...уть. А потім місту ремонтуй. Втулили ті будинки ті мільйонери де тільки можна, а тепер гроші в місто не хочуть дати, верніть їм за їхню каналізацію, щоб вони ще втулили щось

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus