USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Особливий день для 30 лучан

2 Липня 2014 18:44
Вперше для волинської молоді, яка має вади зі здоров’ям, провели екскурсію луцьким замком. Для більш як 30 людей цей день запам’ятався назавжди.

Екскурсію замком для інвалідів організували сьогодні, 2-го червня.

«Тут зібралися молоді люди з особливими потребами віком від 18-ти років. Вони - учасники організації «Джерело життя». Ми запросили 30 людей. Для тих, хто на візочках, передбачено транспорт, який їх безплатно сюди доставив», - розповідає головний спеціаліст відділу Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Бадира.
Івану Штаню - 28 років, він теж прийшов на екскурсію, хоча в замку вже був. Чоловік каже, що це справді особливий день.
«Це моє рідне місто і я його люблю. Дуже добре, що таке для нас організували, адже для багатьох дуже складно фізично сюди добратися, чимало візочників рідко з дому виходять, а тут гарна нагода нам усім поспілкуватися, цікаво й з користю провести дозвілля. Сьогодні хороший сонячний день, це запам’ятаєтсья надовго», - наголошує Іван.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я вражена Показати IP 2 Липня 2014 19:40
Класна новина. Вдалі фото. Молодці оранізатори. Респект.
аяяй до Я вражена Показати IP 3 Липня 2014 00:04
ти що серйозно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus