USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Луцький зоопарк отримав з Польщі 400 кг корму для папуг і кроликів

11 Липня 2022 20:59
Луцький зоопарк отримав майже 400 кг харчу папугам, кроликам та дрібним гризунам завдяки польським благодійникам.

Про це повідомили у зоопарку:

«Сьогодні – черговий пост безмежної вдячності за допомогу у ці страшні часи, коли російські окупанти лізуть на нашу прекрасну землю. Бо ми реально усвідомлюємо, наскільки важче нам було б провадити свою діяльність без наших доброчинців, забезпечувати якісне харчування та утримання більш ніж 2,5 тисячі особин нашої колекції.

Отож, у п’ятницю наші співробітники перебували у Польщі. Мета одноденного вояжу – забрати майже 400 кг харчу папугам, кроликам та дрібним гризунам.

Але це стало можливим найперше завдяки Сергію Радомському. Адже це він знайшов у Польщі благодійників Mariusz Mandat, Aleksandra Kornelia Maj та Ania Kozlowska, які й надали цю поміч нашому зоо. А доправити корми від них до України взялися Юрій та Антоніна Гордійчук.

Щодо Сергія, то маємо від нього допомогу постійно. Він сам уже тричі доставляв нам вантажі, необхідні для роботи зоопарку. Окрім того, цей волонтер шукає за кордоном людей, яким небайдужа доля наших підопічних, та залучає і їх до допомоги зоопарку.

Так само вже не один раз привозили нам гуманітарні вантажі Юрій та Антоніна. І зізнаємося – саме така добровільна ініціатива дозволяє нам впевненіше дивитися у завтра. Бо, як кажуть, у темні часи краще видно світлих людей.

Отож, дякуємо усім-усім! І за трохи знову прозвітуємо. Бо за учора й сьогодні вже отримали кілька пропозицій допомоги. Тому – слідкуйте за нашою сторінкою!

Разом – до перемоги! Здолаємо ворога та відбудуємо Україну. І Луцький зоопарк прийматиме тисячі щасливих людей».

Наразі ж в умовах воєнного часу зоопарк працює з 10.00 до 17.00. Квитки вартують 80 грн дорослий та 50 дитячий. За 200 грн можна придбати сімейний (2+2). Є пільги для пенсіонерів та студентів. А для захисників (за наявності посвідчення) вхід безкоштовний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus