USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцький зоопарк підтримав акцію «Смілива гривня»: можна приносити копійки

8 Вересня 2022 07:28
У Луцькому зоопарку встановили скриньку акції «Смілива гривня», що має на меті об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії.

Про це повідомляють на сторінці зоопарку у Фейсбуці.

Як відомо, з 1 серпня по 31 жовтня 2022 року Національний банк України разом із партнерами запросив долучитися до акції «Смілива гривня», результатом якої стане фінансова поміч Збройним силам України.

«Роби свій внесок у перемогу, навіть якщо це лише 10 копійок», – закликають організатори акції, уточнюючи, що у скриньки можна кидати не тільки банкноти та монети, які перебувають в обігу, а й ті, що перестали бути засобом платежу (монети номіналом 1, 2, 5, 25 копійок).

Читати ще: Ціни на продукти зросли в кілька разів. Як допомогти Луцькому зоопарку, де мешкають дві тисячі тварин

«Щодо останніх, то їх ми потім просто здамо у відділення ПУМБу або спочатку обміняємо у відділеннях уповноважених банків, щоб переказати на ЗСУ, – уточнюють у звіринці. – Відправте свою допомогу на фронт. Кожна монетка чи гривня – це внесок в перемогу! І немає кращого поєднання приємного й корисного, як прийти до місця найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста і залишити у скриньці монети чи банкноти, які ми перекажемо від відвідувачів та колективу нашого підприємства на потреби Збройних сил України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus