USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Смілива гривня: волинські школярі збирають монети для допомоги ЗСУ

24 Листопада 2023 08:08
У рамках благодійної акції «Смілива гривня», що триває з 4 вересня до 30 листопада, по всій Україні збирають монети номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 і 10 гривень. Волинські школярі долучилися до ініціативи, яка має на меті зібрати кошти на потреби ЗСУ.

Про це повідомили у Волинській ОВА.

Організатором благодійної акції «Смілива гривня» є Національний банк України. Насамперед вона спрямована на дітей та молодь. Саме вони стали рушійною силою під час першої хвилі акції, що відбулася у 2022 році. Загалом тоді вдалося зібрали майже 5 млн грн у вигляді монет, з них понад 4 млн грн надійшло від закладів освіти.

Читати ще: Понад 100 тисяч на техніку Захисникам: у Нововолинську учні ліцею провели благодійний ярмарок

Як розповіла начальниця управління освіти облдержадміністрації Наталія Матвіюк, цьогоріч чимало навчальних закладів Волині організували збір монет. До акції долучилися всі учні: від першачків до старшокласників. Це стало можливим завдяки спільним зусиллям педагогів, дітей та їхніх батьків.

«Це чудова можливість для кожного зробити свій внесок для наближення нашої перемоги. Зібрані кошти передадуть на потреби української армії», – зауважила Наталія Матвіюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus