USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому зоопарку навесні зацвітуть півтори тисячі тюльпанів

22 Жовтня 2017 19:00
Звіринець у Луцьку працюватиме щоденно навіть зимою, однак скоротиться час прийому відвідувачів – до 16 години.

За яким графіком працюватиме Луцький зоопарк узимку та які сюрпризи готують відвідувачам працівники звіринцю на 2018 рік, Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла директорка зоопарку Людмила Денисенко.

Так, тим, хто першими завітають до звіринцю у новому році, як пообіцяла директорка, зроблять 50-відсоткову знижку. «Усі вольєри були споруджені так, аби спостерігати за тваринами, зокрема й теплолюбивими, через скло можна було навіть у зимовий період. Дуже маленький відсоток тварин буде схований. Ми заохочуватимемо відвідувачів приходити до нас, робитимемо фотозони, влаштовуватимемо свята. Зокрема унас багато є планів на січень. Тож ми працюватимемо в звичному режимі. Єдина коректива буде через зменшення світлового дня – зоопарк прийматиме відвідувачів до 16 години», – розказала Людмила Денисенко.
Читайте ще: Гарбузова каша, соки та розваги: у Луцькому зоопарку відзначають Свято гарбуза. Фото

Щодо майбутніх поповнень звіринцю, то директорка відзначила, що невиконаним бажанням залишилося придбання рисі. У 2018 році, однак, більшу увагу приділятимуть старішими тваринам, які мешкають у зоопарку. «Я не думаю, що у 2018 році ми активно привозитимемо тварин. Будемо розвивати дитячі майданчики, забезпечуватимемо затишок, висаджуватимемо сезонні квіти. Так, уже до весни ми приготували сюрприз – висадили півтори тисячі тюльпанів», – поділилася керівник звіринцю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Микола Показати IP 22 Жовтня 2017 20:12
Зоокуток перетворили в якийсь гламурний салон одинокої сентиментальної пані. Тварини повинні бути в максимально наближених до природних умовах. А дикий кабан в тюльпанах, то все одно, що верблюд в стразах Сваровскі. Збочене неорганічне поєднання з природою, естетичний несмак ставить під сумнів професіоналізм дирекції. Діткам такого прививати не можна ! Вже і так чіпсами годують антилопу. Ще тільки залишається нарядити зайця у вишиванку.
Мігель до Микола Показати IP 23 Жовтня 2017 01:54
Микола, зоопарк Луцька, це єдине комунальне підприємство, за яке не соромно! Що ти пишеш взагалі, який кабан в тюльпанах? Мені прикро що треба жити з такими дблами як микола в одному місті...
Їван Показати IP 22 Жовтня 2017 21:56
Ше мона у вольєрі лева поставити плазмовий тілівізор, а в тигрів на вікнах почепити тюлі і фіранки з френзелями. Ведмедям тре пару подушок пухових і три ясіки в барлогу, мавпам би мікрохвильовку, а скунцам - дезодорант.
Валерій Показати IP 23 Жовтня 2017 08:50
Не звертайте, Людмила Петрівна, уваги на тих "знавців", яких жаба вже задушила або душить! Де ці "фахівці" були, коли в минулі роки тварини не завжди погодовані належно були і сморід від вольєр пів-парку заповнював? "А Моська, знать, она сильна - коль лает на слона!" ?.. Ви зі своєю командою при підтримці Романюка і міських депутатів не лише вивели підприємствао з кризи, а й почали платити чималі податки в бюджет, зробили так, що інші зоопарки України визнали Луцький... Респект Вам за це! Про порядок на території і десятки нових видів в експозиції вже не кажу нічого!..
Катя Показати IP 23 Жовтня 2017 12:17
Вау! Обов'язково прийду в наш зоопарк на тюльпани! Думаю, буде дійсно гарно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus