USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцький зоопарк - засніжений

21 Листопада 2014 15:11
Мешканці Луцького зоопарку зустріли перший сніг. “Багато тварин, які мекають у звіринці, пристосовані до волинського клімату і тому залишаються у своїх вольєрах. А від негоди їх захищають будиночки, де є і солома, і опале листя, що зберігають тепло”, - йдеться на сторінці звіринця у мережі.

До слова, нещодавно родину пернатих зоопарку поповнили двоє лебедів-знайд. Птахів врятували і доправили до зоопарку працівники управління екологічної інспекції. У звіринці пернаті знайшли прихисток і допомогу.

Одного пораненого лебедя привезли із села Кульчин Ківерцівського району. Цьому птахові довелося ампутувати крило. Іншого білого красеня привезли із села Гаразджа Луцького району. Крило птаха теж було понівечене, але його вдалося вберегти.

Спочатку лебедів тримали на карантині у спецприміщенні, коли стан птахів покращився — їх випустити на водойму. Нині на зоопарківських водоймах (окрім двох новеньких) мешкають семеро чорних лебедів і троє білих.

Підприємство нагадує, що працює незалежно від погоди та пори року, й запрошує до зимового Луцького зоопарку. Каса зоопарку працює до 17.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
оля Показати IP 21 Листопада 2014 15:50
Дуже гарно!
Мар'яна Показати IP 21 Листопада 2014 15:56
дійсно гарно!!!
яся Показати IP 21 Листопада 2014 17:53
дуже Г*ВНО............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus