USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький біотехнічний розпочав навчання з Вірою, Надією, Любов’ю

2 Жовтня 2009 14:33
У престольне свято парафії Мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії студенти та викладачі Луцького біотехнічного інституту об’єдналися у спільній молитві до своїх небесних покровительок та за початок нового навчального року. Про це 1 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів «ВН» настоятель храму отець Андрій Ротченков, церква, яка носить імена мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, відкрита не лише викладачів та студентів Луцького біотехнічного інституту, а й для парафіян, що мешкають у прилеглому районі проспекту Відродження.
Цьогоріч – уже другий рік поспіль – у престольний празник в храмі відбувається урочисте богослужіння, приурочене і вшануванню святих великомучениць, і дню знань, який Луцький біотехнічний інститут святкує 1 жовтня.
В інститутській церкві до спільної молитви долучилися викладачі та студенти інституту. Очолив престольне свято архієпископ Луцький і Волинський Михаїл. З владикою співслужили старший капелан єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний, настоятель священик Андрій Ротченков та інші священнослужителі.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Sid Vicious Показати IP 2 Жовтня 2009 16:38
Я дивуюся, як той біотехнічний ще не закрили...
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2009 23:26
Хабарниками як були, так і будуть. Ректор картоплю викопав, цеглу погрузив... Пора і до навчання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus