USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький бюджет «схуд» на півтора мільйона

29 Грудня 2008 11:17
Доходи і витрати загального і спеціального фонду міського бюджету Луцька зменшено на 1,5 мільйона гривень. Про це під час сесії Луцькради 29 грудня розповіла начальник фінансового управління мерії Лілія Єлова, – інформує репортер «Волинських Новин».
Зокрема луцький бюджет цьогоріч недоотримав понад 1,4 мільйона гривень від надходжень від податків із доходів фізичних осіб. Однак надійшла субвенція (0,5 мільйона гривень) на оплату перевезень пільгових категорій громадян підприємством електротранспорту.
Як розповів міський голова Богдан Шиба, всі захищені статті (зарплати та енергоносії) будуть проплачені. Однак за невиконані роботи із бюджету розвитку (спецфонд) гроші не витрачатимуться.
Оскільки сьогодні, 29 грудня, треба прозвітуватися в Держказначействі за баланс бюджету, то депутати розглянули зміни до бюджету-2008 позачергово. За запропонований проект рішення проголосували 34 обранців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus