USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький чиновник їде до Грузії звітуватися

4 Вересня 2013 14:50
Уже минув рік як в Луцьку мали б розпочати реалізацію «Плану дій для Сталого Енергетичного Розвитку Луцька до 2020 року (SEAP)». І, мабуть, через це начальник відділу з енергозбереження управління економіки Костянтин Патракеєв їде на Форум до Грузії, щоб прозвітуватися про його виконання.
5-6 вересня 2013 року у Тбілісі – Грузія - відбудеться Форум Угоди мерів зі сталої енергетики на Кавказі. Захід організували у рамках проекту Угода мерів-Схід, який фінансується ЄС, програмою CIUDAD, Асоціацією «Енергоефективні міста України» COMO-Грант. Захід має на меті зібрати представників ENPI – Схід і міст Південного Кавказу, які підписали Угоду мерів, повідомили у прес-службі Луцької міськради.
У Форумі братимуть участь міста-учасники проектів CIUDAD в галузі енергоефективності, а також міста-учасники програми CIUDAD, що підписали Угоду мерів. Захід організують спільно з фінансованим ЄС проектом Угода мерів-Схід, який підтримає участь у заході усіх підписантів Угоди мерів із Вірменії, Грузії та Азербайджану, а також міст з Центральної Азії.
У повідомленні йдеться, що програма буде надзвичайно цікавою для двох різних цільових груп. Перша група складається з міст, які підписали Угоду мерів і знаходяться в процесі розробки своїх Планів Дій для Сталого Енергетичного Розвитку (ПДСЕР), в той час як друга група охоплює передові міста, які розробили і представили свої ПДСЕР, і знаходяться в процесі їх впровадження.
Від Луцької міської ради у Форумі візьме участь начальник відділу з енергозбереження управління економіки Костянтин Патракеєв.

Довідка.
У 2009 році Луцьк приєднався до Угоди мерів - ініціативи Європейської комісії. Місто взяло на себе добровільні зобов'язання випередити загальноєвропейські вимоги стосовно скорочення викидів CO2 щонайменше на 20%, шляхом запровадження енергоощадних заходів та використання поновлюваних джерел енергії. Результатом цього стало затвердження у вересні 2012 року Луцькою міською радою Плану Дій для Сталого Енергетичного Розвитку Луцька до 2020 року (SEAP).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus