USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький депутат хоче вибачень, а міський голова може подякувати

27 Січня 2009 11:50
Луцький міський голова Богдан Шиба висловив готовність подякувати депутату міськради від фракції БЮТ за те, що вона справно сплачує комунальні послуги. Це градоначальник зазначив під час прес-конференції, – 27 січня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Депутат Луцької міської ради Світлана Мамосюк звернулася до Богдана Шиби відносно «вашого голослівного обвинувачення про те, що я не сплачую комунальних послуг». Пані Мамосюк стверджує, що з квітня 2007-го по грудень 2008-го за «комуналку» сплатила понад 10,5 тисячі гривень. Тому вона вимагає від міського голови спростувати інформацію про несплату за спожиті компослуги.
Учора, 26 січня, її звернення розглянула постійна комісія з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту Луцької міської ради. Вона вирішила, що її голові Анатолію Бубенщикову потрібно зустрітися із Богданом Шибою і запропонувати міському голові вибачитися перед Світланою Мамосюк.
Богдан Шиба під час прес-конференції наголосив, що він не може обвинувачувати – це прерогатива правоохоронних органів. За його словами, він озвучив ту інформацію, яку йому підготували. Якщо ж людина боргів за сплату комун послуг не має, то він готовий їй за це подякувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 27 Січня 2009 11:56
Свєта з "вавою" в голові. і Павлович не далеко утік...
Анонім Показати IP 28 Січня 2009 14:24
два чобота пара. якщо вона вчасно сплачувала то такі звинувачення пустий звук. якщо розрахувалась вчора, то можна і покричати. так всі боржники роблять, в тому числі і міськрада при розрахунках за гарячу воду ;-)
Анонім Показати IP 3 Вересня 2009 23:57
Але й вона може Шибі гарно "подякувати",а не лише градоначальник їй.Повірте,результати не забаряться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus