USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький депутат потрапила в халепу?

5 Червня 2009 08:54
Виконавчий комітет Луцької міськради визнав незадовільною роботу директора ДКП «Молодість» Світлани Мамосюк, яка є депутатом міськради. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Виконавчий комітет розглядав питання про роботу ДКП «Молодість», однак директор підприємства з якихось причин на засідання не з’явилася. Як пояснили членам виконкому, пані Мамосюк нібито перебуває у відпустці. Міський голова Богдан Шиба зазначив, що ніякої відпустки не погоджував, хоча за контрактом мав би. Градоначальник доручив керуючому справами виконкому, своєму заступнику Миколі Іванюку провести ретельну перевірку і разі чого за її підсумками підготувати розпорядження про догану.
 
Як розповіла директор департаменту економіки мерії Любов Ковпак, ДКП «Молодість» заробляло насамперед не від основного виду діяльності (перукарня тощо), а від оренди. Зокрема у 2007 році надходження від оренди приміщень становили 361 тисячу гривень, у 2008-му – понад 700 тисяч. Із них до бюджету, всупереч рішенню ради, нібито перераховували мізер – у 2007 році 46 тисяч гривень, торік – 10 тисяч гривень. Зокрема у 2008 році загальний дохід підприємства становив 1,028 мільйона гривень, із них від основної діяльності – 84 тисячі.
 
«Довідку про перевірку Світлана Вікторівна (Мамосюк, – «ВН») відмовилася підписувати», – додала пані Ковпак.
 
Окрім того, через несплату 100% оренди до бюджетк прокуратура звернулася з позовом до суду, – розповів перший заступник прокурора Луцька Микола Біляк. Начальник міськвідділу УМВС Роман Крохмаль додав, що запропоноване рішення якесь «розпливчасте», потрібно приймати «шось конкретніше».
 
Натомість секретар міськради Анатолій Бірюков запропонував зобов’язати Світлану Мамосюк «за два місяці забезпечити 100% відрахування коштів від оренди до міського бюджету». Однак члени виконкому до його думки не дослухалися і визнали роботу директора ДКП «Молодість» Світлани Мамосюк незадовільною.
 
За словами пана Шиби, на підставі цієї оцінки з боку виконкому міський голова прийматиме рішення про доцільність перебування Світлани Мамосюк на посаді директора комунального підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 5 Червня 2009 11:32
Мамосючці Настав кінець... І правильно, тому що такої напроч відмороженої баби немає на цілому білому світі... Богдан Павлович зе-бесст, гнати [вирізано-цензура] в шию!!!
Анонім Показати IP 9 Червня 2009 10:26
Згоден із попереднім автором!Мамосючка в 2006 році була "бухгалтером" в обласному штабі БЮТу.Бабла натирила разом із "дідом"!А зараз корчить із себе велику депутатку!Їй до Лариси Соколовської ще рости і рости..і ніколи не дорости!ГЕТЬ БЮТ!Слава Україні!
Анонім Показати IP 10 Червня 2009 20:51
Чому це мій коментар не оприлюднили. Може Ви, шановна, редакція, боїтеся пана Градоначальника?
Анонім Показати IP 10 Червня 2009 20:54
Щодо попередніх коментарів. Можу сказали лиш те, що ті люди, які таке написали не дуже грамотні, читай невіглас, бо хто знає її, ніколи такого не скаже...
Анонім Показати IP 15 Липня 2009 12:02
Це зараз підприємство приносить прибуток, після ремонту і т. д. А вже тепер, мабуть, хтось хоче покласти свою лапку на ласий шматочок, а може, пан градоначальник свій "відкат" за щось, тільки не зрозуміло за що. Сам спозорився по самі вуха. Який би Кривицький поганий не був, але при ньому такого бардаку не було, звісно, що хабарі були, але, разом з тим, всі, хто був при ньому теж жили. А на рахунок висновків прокуратури та нач. МВС, то вони дійсно на рівні "ШОСЬ". Та й, панове, за вас би хтось взявся та перевірив звідки ж у вас особнячки взялися (невже зарплата така достойна чи, може, в кредит будувались). На рахунок цифр, то варто наводити не дохід, а прибуток. Думаю пані Ковпак ці поняття розділяє. На рахунок догани, то, як кажуть, хто щось робить, то й і винен, а хто нічого не робить ще й відзнаки отримає.
Анонім Показати IP 4 Вересня 2009 00:07
Так-так-так,-сказав кулемет...і швиденько-швиденько збирайте манатки,малошановна гопкомпанія.Зачепите її -результати зразу ж будете мати.Як кажуть:не отходя от кассы.
знаючий Показати IP 5 Березня 2010 15:02
як епіграф в статті- котик і мишка:а хто -мишка,і хто-котик???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus