USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький експеримент із муніципальною поліцією депутати визнали проваленим

18 Червня 2008 12:38
Під час сесійного засідання Луцької міськради діяльність муніципальної поліції депутати визнали незадовільною. Народні обранці не вважають 162 складених протоколи за піврічну діяльність свідченням ефективної роботи муніципалів, – повідомляє 18 червня репортер «Волинських новин».
За висновками депутатів міськради, муніципальна поліція Луцька працює неефективно. Лідер фракції БЮТ Юрій Корольчук», маючи на увазі низький рівень складання протоколів про адмінправопорушення, зауважив: «Ви у душі розумієте, що звітувати нема про що».
Голова муніципальної поліції Сергій Пилипака, навпаки, вказує на поліпшення результатів діяльності цієї структури порівняно з минулим роком, коли було складено трохи більше трьох десятків протоколів. Однак депутати із ним не погодилися і 35-ма голосами «за» визнали роботу муніципалів незадовільною. Щоправда, на той момент у сесійній залі включно з міським головою Богданом Шибою та секретарем Луцькради Анатолієм Бірюковим перебували 32 народні обранці.
Довідково:
Муніципальну поліцію у Луцьку створено в липні 2007 року. Основні її завдання – забезпечення правопорядку, охорона довкілля, контроль за благоустроєм території, чистотою вулиць, дотриманням правил торгівлі, додержання тиші і порядку у громадських місцях, забудов у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus