USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцький фестиваль «Бандерштат» відбувався в болоті

11 Серпня 2008 10:35

Особливо запально гості фестивалю «відривалися» в багнюці перед сценою під час виступу львівського гурту «Анна», - інформує репортер «Волинських Новин».
Виступ гурту супроводжувався неймовірними танцями в болоті, яке утворилося перед сценою. Цьому суттєво посприяв дощ, що падав впродовж всього концерту. За словами вокаліста групи Віктора Новосьолова дуже позитивною стала сама атмосфера фестивалю. Танці в болоті були хоч і не новою «фішкою», однак була дуже цікавою. «Найголовніше, що народу було круто і він відчув всю енергію фесту», - сказав у коментарі пан Новосьолов.
Натомість гітарист «Анни» Юрій Підцерковний наголосив, що дуже радує присутність багатьох молодих гуртів. Організація - на вищому рівні, і дуже радує культурне акцентування на альтернативній музиці. На думку пана Новосьолова, вони вирішили виступити на «Бандерштаті» через можливість знайти нового слухача.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Петрович Показати IP 11 Серпня 2008 10:41
Хай краще танцюють в болоті ті різні неформали, ніж п'ють та коляться по підїздам
Анонім Показати IP 11 Серпня 2008 14:18
В принципі було круто)
Анонім Показати IP 13 Серпня 2008 12:07
А я вважаю, що подібного роду фестивалі руйнують моральний та духовний рівень підростаючого покоління і більше сприяють розладу. ніж збудуванню чи вихованню патріотичних почуттів людей. Гузю, як держслужбовцю не личить організовувати фести, які будуть п'янкою для молоді
Федір Показати IP 13 Серпня 2008 12:24
Кожен сходить з розуму по-своєму. Просто ганьба, якщо міська влада організовує подібні міроприємства що молодь так дуріє...
Анонім Показати IP 14 Серпня 2008 10:31
Петрович Вони п'ють та коляться а тоді "танцюють"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus