USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький градоначальник спілкуватиметься з рівненським колегою з допомогою «Аверсу»?

17 Грудня 2008 15:52

Телеміст за участю керівників міської влади двох сусідніх обласних центрів – Рівного та Луцька – планує провести цієї п’ятниці, 19 грудня, телерадіокомпанія «Рівне 1» спільно з волинськими партнерами – ТРК «Аверс». Про це 17 грудня повідомляють «Волинські Новини».

«Подібний проект реалізовуватимемо вперше», – зазначив головний редактор Видавничого дому «ОГО», ведучий майбутнього телемосту Віталій Голубєв.
«Це буде своєрідний спецвипуск уже відомої рівнянам програми «Телепресклуб». Але, на відміну від звичайного «Телепресклубу», під час цієї програми одночасно працюватимуть дві студії – у Рівному та в Луцьку, і розмова відбуватиметься паралельно, з прямими включеннями сусідніх міст.
Темою розмови стане якість життя у Рівному та Луцьку за двома основними параметрами: економічний розвиток (стан наповнення міського бюджету, розвиток виробництва та інвестиції) та стан житлово-комунального господарства. Ми звикли до своєрідного суперництва з сусідами-волинянами – от і матимемо можливість у прямому ефірі поговорити про здобутки і проблеми Рівного та Луцька, – додав він. Телеміст розпочнеться у п’ятницю, 19 грудня, о 20.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 17 Грудня 2008 19:44
То тепер шиба не буде наїжджати на Аверс? Аверс тепер карошій?
Анонім Показати IP 17 Грудня 2008 20:51
А хто телеміст спонсорує? Аверс вирішив "піднятись" - опускаючи Лучан! Ціни на кабель підняли, а канали зменьшили, мотивуючи, що працювали в тестовуму режимі. Самий скудний підбір каналів на кабель - так то в Аверсу, в порівнянню з тім-же Рівне, не кажучі за інші регіони України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus