USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький гурт вшанував Кобзаря на флешмобі в Одесі.ВІДЕО

13 Березня 2012 19:53
Музиканти луцького гурту ФІОЛЕТ взяли участь у святковому флешмобі в Одесі, приуроченому до дня народження Тараса Шевченка. Музиканти заспівали пісню на слова Кобзаря.

Під час свого перебування в Одесі музиканти ФІОЛЕТу, окрім акустичного концерту в клубі ШУЗЗ, долучилися до акції до дня народження Тараса Шевченка. Спеціально для цього хлопці підготували нову пісню на слова поета, яку і запрезентували в Одесі біля пам’ятника Кобзарю.

У рамках акції місцеві активісти патріотичних організацій склали портрет Шевченка із заздалегідь роздрукованих аркушів та вишикувалися в «живий» напис «Наш Тарас».

На думку лідера гурту ФІОЛЕТ Сергія «Колоса» Мартинюка, українські музиканти не мають лишатися осторонь громадського життя своєї країни. Натомість, вони ъм варто давати приклад поваги та шани до своєї історії, її визначних сторінок та героїв.

«Попри те, що в Одесі контингент україномовної молоді - незначний, все ж проукраїнський актив тут присутній і він діє. Практично. Щодо нашої участі, то ми з радістю погодилися долучитися до акції. Шевченко все ж – постать світового масштабу і його поетична філософія лишається актуальною і досі. Пісня, яку ми зробили на слова віршу «Заворожи мені, волхве..» настільки нас пройняла, що слухач обов’язково почує її в повноцінному звучанні від Фіолету. І це круто!», - зазначив Сергій Мартинюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
KvEsT Показати IP 14 Березня 2012 01:35
Всім привіт приєднуємось до групи Луцьк всі хто живе або хто просто любить наше чарівне місто!))) vkontakte.ru/lutsk.thebest

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus