USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В Одесі напали на Гриценка та його прибічників

29 Листопада 2018 00:22
В Одесі невідомі напали на лідера «Громадянської позиції» та кандидата в президенти Анатолія Гриценка, повідомляє the Бабель з посиланням на SHARK.radio.

«Близько 30 людей у масках напали на лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка в Одесі. Інцидент стався перед входом в офісний центр «Термінал 42», де розташовано SHARK Radio. У політика був запланований прямий ефір», — повідомляє радіостанція.

У повідомленні йдеться, що гурт людей спортивної зовнішності спочатку перегородив Гриценку вхід, а потім напав на прихильників політика, які його супроводжували.

«Кількох з них «тітушки» побили, зокрема, одному чоловікові розсікли брову. Першу допомогу потерпілим надали медики швидкої, яка прибула на місце події. На даний момент поліція опитує свідків», — додає радіостанція.

Поліція Одеської області підтвердила факт нападу на політика, не називаючи його прізвища. «Під час зустрічі з одеситами, яка мала відбутися у Приморському районі міста, невідомі закидали яйцями лідера однієї з політичних партій України. Внаслідок цього між його прихильниками та противниками сталася сутичка», — повідомляє прес-служба поліції.

Там додали, що під час конфлікту його учасники використали проти опонентів газові балончики. «Протиправні дії припинили поліцейські, які патрулювали вулиці. Вони розборонили учасників конфлікту та не допустили його ескалації», — йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Як пише місцеве видання Odessa.Online, на вході в прес-центр «Термінал 42» Гриценка зустріли близько п'ятнадцяти молодих людей — «представників кількох одеських громадських організацій». Вони вручили Гриценку гарбуз із образливим написом. Політик викинув «подарунок» і сів у автівку. Один з молодиків кинув у Гриценка яйцем. Після цього почалася бійка між «тітушками» та прибічниками політика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 29 Листопада 2018 00:36
все як за легітимного. демократично так, по-новому
Ні до Анонім Показати IP 29 Листопада 2018 12:45
За легітимного його не били, бо не знали, скільки вкрав. А тепер дізналися.
Анонім до Ні Показати IP 29 Листопада 2018 19:04
інші крали і набагато більше, а тітушня била невинних людей. чим кращі теперішні тітушки ?
Вася Показати IP 29 Листопада 2018 08:38
Як завжди пострадали всі тільки не політики тільки не дептати!!!
Так до Вася Показати IP 29 Листопада 2018 09:38
Маєте рацію, Гриценко ніякий не політик і пхатися йому в політику нічого. Так - технічний кандидат.
Хто напав? Показати IP 29 Листопада 2018 12:58
А вже знають хто напав, чи автоматично звинувачуватимуть "чинну владу"? Подейкують, що це активіст "Автомайдану", якого після сварки вигнав О. Гриценко зі своєї ГОшки. І що, "залігітімногобулокраще", що тепер скажете?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus