USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Луцький керманич прагне, аби Конституцію писали спільно

29 Вересня 2009 13:50
Луцький градоначальник Богдан Шиба висловив власну думку, що до ініціативи Президента України Віктора Ющенка – законопроекту Основного Закону. Він зауважив, що це має бути не ініціатива однієї людини, а спільна ініціатива. Про це 29 вересня йшлося під час щовівторкової прес-конференції луцького керманича, – інформує репортер «Волинських Новин».
Луцький очільник Богдан Шиба зауважив, що його думка є простою. Мовляв, ця ініціатива має належати помаранчевим силам. Потрібно досягнути консенсусу між двома крилами помаранчевих сил у двох питаннях: створенні нового бюджету та Конституції. Адже у цих питаннях важливо знайти порозуміння.
Тим паче, за словами пана Шиби, наступний рік буде досить складним – це буде рік спроби виходу із кризи, тому й потрібне порозуміння. Щодо змін до Основного Закону, то луцький градоначальник прагне, аби вони були не глобальними, а виправили попередні помилки. «Критика має бути, проте не антагоністична або звинувачувальна, особливо серед споріднених сил», – додав луцький керманич.
Щодо власного входження до якоїсь із політичних сил пан Шиба зауважив, що він ще «не віддихався».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus