USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький ліцей не позбавлять спортивних майданчиків?

12 Серпня 2008 09:18

Питання, до чиїх рук потрапить територія Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України, який знаходиться на вулиці Стрілецькій, буде вирішене 13 серпня під час сесії Луцької міськради. Про це після засідання земельної комісії в ексклюзивному сказав коментарі «Волинським Новинам» розповів градоначальник Богдан Шиба.
Міський голова пояснив ситуацію: «Проблеми між ліцеєм та прикордонною службою як такої вже немає. Просто йде боротьба за територію між будівельними компаніями. Богдан Шиба розповів, що з часом прикордонників переселять за межі міста – таким чином звільниться досить велика територія. На ній, за проектом, будуть зведені житлові будинки. «І головне не хто будуватиме, а як», – підсумував міський голова.
Щодо Луцького військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою, який також претендує на земельну ділянку, то, за словами керманича міста, за ним буде закріплена потрібна йому територія. Отже, ніхто не забиратиме в ліцеїстів спортивних майданчиків.
Довідково:
В обласного лiцею з посиленою вiйськово-фiзичною пiдготовкою намагалися відібрати спортивні майданчики і збудувати на цьому місці розважальний комплекс. Зокрема, 27 квiтня 2006 року колишня чайна на вулицi Стрiлецькiй,6 була продана приватнiй фiрмi «Скорпiон-сервiс».
27 вересня на сесiю мiськради було пiдготовлено проект рiшення «Про надання приватнiй фiрмi «Скорпiон-сервiс» дозволу на складання проекту землеустрою щодо вiдведення земельної дiлянки на вулицi Стрiлецькiй, 6 для будiвництва та обслуговування адмiнiстративно-торгово-розважального центру».
За проектом загальна площа ділянки (котра розміщується якраз біля колишньої чайної), рiшення про надання якої за вiдсутнiстю мiського голови мав би пiдписати тодішній секретар ради Святослав Зелiнський, сягає 1,0107 гектара. А це означає, що під розважальний центр потрапляла землі, на яких розташовані спортивнi майданчики лiцеїстiв.
Дещо пізніше Богдан Шиба зробив гучну заяву, що не допустить видiлення землi пiд розважальнi центри у збиток вiйськовому ліцею. Він звернувся до мiського прокурора щодо дослiдження законностi прийнятих рiшень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Серпня 2008 11:21
Коли вони вже нажруться! Все їм мало!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus