USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку цьогоріч облаштують щонайменше п’ять спортивних майданчиків

2 Квітня 2021 12:04
Щонайменше п’ять спортивних майданчиків цьогоріч облаштують в Луцьку. Один з них буде в дворі на вулиці Кравчука, що об’єднує будинки №26, 26а, 26б та 28. Таке спільне рішення прийняли міський голова Ігор Поліщук та мешканці цих будинків під час зустрічі.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

«Зважаючи на багато заявок на облаштування на цьому місці спортивного поля, вирішили облаштувати його у вашому дворі. Ми хочемо порадитись, яким воно має бути та яким його хочете бачити ви. Ми вже чимало таких майданчиків збудували, з точки зору експлуатації вони себе показують гарно, користуються у мешканців популярністю.
Ми облаштовуємо два типи полів: з штучною травою та універсальне для різних видів спорту з поліуретановим покриттям. За штучною травою постійно необхідно доглядати, щоб вона не заминалась та підсипати гранулятом, а поліуретанове покриття менш проблемне в експлуатації», - розповів лучанам Ігор Поліщук.
Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий ознайомив присутніх із проєктом майбутнього майданчика, а люди одноголосно його затвердили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus