USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький міський голова крутитиме гайки замість сантехніків?

3 Листопада 2008 15:55
Лучанин 4 листопада святкуватиме ювілей – 20 днів без води. На цю проблему жалівся мешканець будинку №10, що розташована на вулиці Коновальця, пан Сиволовський під час особистого прийому в міського голови Богдана Шиби, – повідомляє 3 листопада репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів пан Сиволовський, 16 жовтня у будинку перекрили воду у зв’язку з аварійною ситуацією. Після ремонту проблемної труби воду пустили, однак до мешканця у квартиру вона не надходить, оскільки під час робіт було забито вентиль.
 
У зв’язку з цією проблемою лучанин звернувся у ЖЕК №3, щоб прислали майстра, який так і не з’явився протягом чотирьох днів. Тоді пан Сиволовський зателефонував до міської гарячої лінії. Як результат, на наступний день до мешканця прийшло три майстри, однак жоден із них не мав із собою відповідних інструментів. «Завтра у мене буде ювілей – 20 днів без води», – пожартував лучанин.
 
Пан Сиволовський вважає, що такі дрібниці не варті уваги міського голови, однак вже не бачить із ситуації іншого виходу. «Правильно, сантехніки думають про політичну ситуацію в країні, що їм робити з виборами, а міський голова має гайки крутити», – відповів на це Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 3 Листопада 2008 16:10
Замість знака питання - поставте знак оклику!
Анонім Показати IP 3 Листопада 2008 17:04
І Шиба вже поніс на сантехніка Балогу. А що буде з Шибою як Балога понесе на нього?
розчарована Показати IP 3 Листопада 2008 18:31
А начальник ЖЕКу ні причому? За сантехніків має нести відповідальність мер? А ще за кого - за п'яних водіїв маршрутівок?
Сантехнік Показати IP 3 Листопада 2008 18:36
Міняємось з мером. Хай він крутить гайки а я буду в його кабінеті зсовувати брови і надувати щоки.
незачарований Показати IP 3 Листопада 2008 19:08
а начальників ЖЕКів хто призначає? Хто контролює їх діяльність? Кому вони звітують? а про п"яних водіїв взагалі - не треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus