USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький міський голова особисто проконтролює прибирання узбережжя Стира

4 Листопада 2008 09:52
До сьогодні, 4 листопада, Департамент житлово-комунального господарства мав потурбуватись про чистоту узбережжя річки Стир, яка тече за центральною алеєю парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Таку вказівку у телефонному дзвінку дав міський голова під час його особистого прийому, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час прийому лучанин, який займається моржуванням на річці Стир, пожалівся градоначальнику, що вже два місяці ніхто не прибирає узбережжя річки. Тому біля будки моржів та на всій прилеглій території купи сміття. Як зазначив скаржник Борис Січкарук, не дуже приємно займатись оздоровчими ранковими вправами у такій атмосфері.
За словами Богдана Шиби, на цій проблемі він акцентував увагу мерії ще тиждень тому, і до 2 листопада там мали прибирати. Однак, дізнавшись про невиконання його розпорядження, міський голова подзвонив у Департамент житлово-комунального господарства та дав вказівку, щоб до сьогодні прибрали усе сміття. «Я сам особисто піду до парку ввечері та перевірю чи прибрано, чи ні», – сказав Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Листопада 2008 10:54
Може не ходити - як було сміття, так і залишилось - чхати хотів Департамент житлово-комунального господарства на його дзвінки :)))
Анонім Показати IP 4 Листопада 2008 12:55
Бо Стемковському треба займатись роботою а не сидіти на теплому місці де самий основний грошовий потік...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus