USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький міський голова «пасе задніх» у рейтингу популярності

18 Серпня 2013 15:28
Міський голова або, як кажуть у народі мер – не просто вибраний населенням голова адміністрації міста. Це – ключова людина влади, котра відповідає за найбільш злободенні й важливі проблеми міста: ЖКГ, дороги, тепло у будинках в зимовий період і виділення землі, робота транспорту і культура, дошкільні й шкільні навчальні заклади, дозволи на ведення бізнесу і зелені насадження в місті, тарифи на воду і сотні інших проблем, які турбують практично усіх міських жителів.

Міський голова будь-якого міста – публічна особа, популярність якої серед населення формується після активної діяльності. Тоді ж робота мера висвітлюється в багатьох органах ЗМІ та інформаційних агентствах.

Ділове видання «Україна сьогодні: finanso.net» вирішило провести аналіз популярності міських голів обласних центрів країни. Критеріями відбору стали:

1) кількість запитів про міських голів обласних центрів України в пошуковій системі Яндекс за місяць,
2) кількість згадок про мерів міст в електронних виданнях ЗМІ за цей же період.

Лідером рейтингу став Геннадій Кернес – міський голова Харкова, друге місце посів мер Одеси Олексій Костусєв, а трійку лідерів замкнув керівник адміністрації Сум Геннадій Мінаєв. Луцький міський голова Микола Романюк виявився серед аутсайдерів за популярністю і розмістився лише на 17 місці серед 24 діючих голів міських рад.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
дідо Показати IP 18 Серпня 2013 15:41
Якщо Кернес лідер рейтингу, то ми маємо дякувати, маємо Романюка мером. У важкі економічні часи, Луцьк працює та розвивається, це признаки хорошої роботи мера.
Старий до дідо Показати IP 18 Серпня 2013 15:44
Ви мабуть, не були в інших містах, де дійсно міста розвиваються. Наш мер уже давно нічого не робить. Має в команді кількох, хто замість нього працює, а всі решта - ледарі і хабарники. В місті усе робиться тільки за гроші певних приватних людей, а решта - занепадає. Безвідповідальний мер. Останнім часом тільки чарчину може перекинути і лобом тріснутися. Отакий від нього толк.
дідо до Старий Показати IP 18 Серпня 2013 16:03
Не можна прирівнювати Луцьк до інших міст. Різна кількість населення,доходів.розташування. Луцьк - це велике село на переферії від всіх шляхів. Попередній мер нахапався кредитів, які зараз віддаються спокійно ,без банкрутства, і саме місто розвивається та ремонтується.
корінний лучанин до Старий Показати IP 18 Серпня 2013 22:00
Місто попало в боргову яму щедоРоманюка. Ну треба ж обєктивно оцінювати становище, а не поливати брудом! У мера завжди повинні добре працювати зами і інші, хто в команді! Хіба погано, що гроші приватників вкладаються в розвиток міста? ТАК ПОВИННО БУТИ!НАЯВНІ КОШТИ У ПРИВАТНИХ ЛЮДЕЙ(БІЗНЕСМЕНІВ, ТАК ЗВАНИХ)-склаються також із недоплачених зарплат, податків і т.д. ТАК ЩО НЕХАЙ МІСТУ ДОПОМАГАЮТЬ!
Ірина Показати IP 18 Серпня 2013 15:52
Рейтинг популярності повинен бути по роботі мера, а не по тому, як часто його прізвище згадується в пошуковій системі.А так , як Кернес на першому місті, то це скоріше антирейтинг
Старому Показати IP 18 Серпня 2013 16:29
А що ви зробили для міста? Чи тільки бабські тупі пересуди можете повторювати? Сказано ясно-було хірургічне втручання і досить вже займатись "словестним поносом".
Василь Показати IP 18 Серпня 2013 16:33
Хірургічне тручання вже давно треба зробити в міській владі і вирізати пухлину, яку утворили бездіяльні пияки. Після Кривицького у нас більше не було господарів. Один га..няне місто почав робити, а другий пропив усе на корню. З такого красивого міста смітник зробити, то треба вміти.
дідо Показати IP 18 Серпня 2013 16:41
Романюк -це найкращий мер за всі часи. У період безгрошівя, місто не потонуло у боргах та смітті.
Лучанин Показати IP 18 Серпня 2013 16:55
А чому тільки в яндексі дивились? Адже люди користуються багатьма пошуковими системами, не тільки яндексом.
Луцький Показати IP 18 Серпня 2013 17:29
Знайшли лідерів Кернеса і Костусєва.А в Луцьку багато позитивних змін з приходом Романюка.І садочок збудований,і школа будується.А суільки відремонтовано вулиць і дворів.Роботи проводяться по всьому Луцьку.Хіба тільки цього не помічають злослови і циніки.
Міля Показати IP 18 Серпня 2013 18:50
Те що в Луцьку будується школа і садочок, то заслуга Клімчука. Пора знати.
Александр Показати IP 18 Серпня 2013 19:18
Отсутствие Романюка на первых местах в идиотском рейтинге говорит всего лишь о том, что он не политик. Его роль чисто хозяйственная, именно таким и должен быть мер: меньше показухи , меньше слов, больше неблагодарной работы. Луцк-один из самых комфортных городов Украиеы, во многом благодаря именно невидимой глазу губошлепов хозяйственной работе Романюка
Корінний лучанин до Александр Показати IP 18 Серпня 2013 22:08
ПІДТРИМУЮ!!! Я за обєктивну оцінку!
РВК Показати IP 18 Серпня 2013 20:36
Я особисто вважаю, що роботу мерів найкраще видно по дорогам. За часи Романюка їх зроблено/ремонтовано найбільше, навіть в нас в дворі (40-й, Наливайка) ями полатали, думав що цього вже не буде ніколи. Але є і прорахунки. Після цьогорічних снігопадів, коли важливі дороги не чистилися від снігу тижнями і люди наймали трактори власним коштом Кубіцькому варто було дати копня під зад. Так само сталося і з потопом, цих всіх стихійних лих можна було-б уникнути, якби керівництво ЖКГ соплі не жувало і бюджети не пиляло замість роботи.
Лучанин до РВК Показати IP 18 Серпня 2013 22:54
Ну, якщо кожен буде судити по свому дворі, то про будь-яку об'єктивність можна навіть і не мріяти. Ваш зробили, а наш ще більш загадили. При Шибі я пам'ятаю доріг в Луцьку більше робилось, та й якість зараз не вища. Навесні буде добре видно куди ці дороги попливуть? А Набережна (від Шевченка до Ковельської) ще буде в нормальному стані, якщо "танки" по ній не пустять. Шиба набрав кредитів, але закупив новий транспорт Луцького ж виробництва (питання якості не до нього). А зараз ми закуповлюємо металобрухт в тих хто купляє наші нові тролейбуси. Тут вже всі мати підходять. Стосовно потопу треба судити не по ньому, а по слідуючому - буде він чи не буде і якщо буде то який. Відносно самого ж рейтингу то він не показовий. Стосовно позиції №1, то розуйте очі - подивіться що зараз є Харків. Там все виробляється, будується і продається. Це індустріальне місто №1 в Україні. А що саме луцького виробництва можете придбати ви, ті кому Кернес не подобається?
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 19 Серпня 2013 09:19
НЕ ТРЕБА "ВІДМІВАТИ" ХАРКІВ! ЗНАЙШЛИ ПОРІВНЯННЯ: ХАРКІВ і ЛУЦЬК! РІЗНІ ВАГОВІ КАТЕГОРІЇ! В Харкові більше підприємств, але значна частина їх РОЗДЕРИБАНЕНА.Люди теж без роботи! Ну, це так невеличкий штришок до Вашого коменту! Шиба набрав кредитів, що місто до цих пір в БОРГАХ! ЦЕ добре чи погано,шановний!? Хочете відчути, як це воно добре, наберіться Ви собі кредитів по завязку та й попробуйте їх віддавати!!! Купівля нового транспорту залежить від того ж таки бюджету міста. Луцьк не є великим індустріальним містом і слава Богу! Мені моє місто ПОДОБАЄТЬСЯ і Харків мені ні до чого! Хай собі Харків розвивається! Але й ЛуцЬк НЕ БУДЕ СТОЯТИ НА МІСЦІ!!! А РОМАНЮКА НЕ ТРЕБА ОБРАЖАТИ, ми його обирали! В Луцьку є ще багато проблем і для їх вирішення ВІМ МЕРАМ РОБОТИ ВИСТАЧИТЬ!
Лучанин до Корінний лучанин Показати IP 19 Серпня 2013 14:56
А до чого тут вагові категорії? І в Луцьку було багато підприємств, але правда до Романюка ще і більшість з них роздерибанена. Люди теж без роботи залишились. І для Луцька це вже не просто маленький штришок. Стосовно кредитів Ви самі собі або відповіли, або протиречите. Купівля транспорту залежить не від бюджету, а від потреби - це в першу чергу безпека! А від того що люди будуть думати так як ви, то до людей в цьому місті і будуть ставитися як до останнього ... Харків я привжу до того що останніми роками там можна придбати майже все і дешевше ніж будь де (в маштабах України) на відміну від всіх інших міст. Відповідно рівень життя там найвищий. За Романюка я теж голосував. Тепер плююся на кожному кроці. Банкір людині не товариш!
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 19 Серпня 2013 17:37
Лучанине, то Ви від потреби й купіть,якщо такі розумні! Або Ви пишете це по приколу або взагалі нічого не розумієте!Їдьте до Києва в КАБМІН та скажіть, що Луцьку треба транспорт (попотребі!) і Вам відразу нададуть за "СПАСИБІ" без ОПЛАТИ! До речі,всі розуміючі люди думають як я! На харківському ринку там продають "дешевку", за якість я не буду говорити.
Дарка Показати IP 18 Серпня 2013 22:18
Наш мер-найкращий, а ці рейтинги-це все за гроші, а Романюк-приклад прекрасного керівника і людини!!!
))) Показати IP 19 Серпня 2013 00:16
Гепа Кернес лидер, я даже догадываюсь почему. его феерические спичи никого не оставят равнодушным. тут, я смотрю, кампания против МЯР развернулась не на шутку, но какая-то убогая. можно подумать, по нему по существу пройтись не за что.
Ваня Показати IP 19 Серпня 2013 08:29
Ми про що? По-перше, у нас більшість людей користується гуглом, по-друге, в тих обласних центрах і людей побільше ніж у Луцьку от і запитів більше, по третє, це не показник роботи, бо в неті введіть Кернес і прочитаєте його цитати про сучого пса, про скандал з Осадчою, про війну з Коломойським і т.д.
Тетяна Показати IP 19 Серпня 2013 08:37
Чому така реакція? В цьому списку вся західна Україна "пасе задніх". Це не Романюка, це всіх западнців не признають.
лучанка Показати IP 19 Серпня 2013 09:13
Шановні!!!! Нашого мера з його командою (Соколовська, кравчук,сорока....)давно потрібно гнати з керівництва. незабаром 24 серпня, в луцьку бардак, грязь, соборності1, 3,3а біля півничного, загс - позор в луцьку один тільки загс і так страшно там. ганьба, позор. соколовська з волиньгаза вовремя пішла, бо таку хозяйку нове керівництво само би вигнало. Романюк тільки підписую договора на оренду, на нови магазини- откат бабла.
OXEGEN Показати IP 19 Серпня 2013 10:37
Наш луцький мер - один з найкращих мерів країни, який дійсно дбає проте, щоб місто поступово розвивалось, а не втягувалось в боргову яму як це було при Шибі(щоб заробити на віртуально-виконаних псевдороботах, відкатах, більшій зарплаті чинушам).
OXEGEN Показати IP 19 Серпня 2013 10:43
Нашій неадекватній "лучанці", яка спотворює факти завжди нададуть допомогу у ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ПСИХІАТРИЧНІЙ ЛІКАРНІ (м. Луцьк, вул. Теремнівська, 98).
Лучанин до OXEGEN Показати IP 19 Серпня 2013 15:00
Вибачте, не втримався. Нічого особистого, просто зазвичай адресу дуже добре знає той хто там дуже часто перебуває.
лучанка Показати IP 19 Серпня 2013 11:24
Відповідь для OXEGEN Ви вже сходили в теремно, Ви мабуть права рука нашого мера, правда очі колит, ваші факти які????
Аня-Лучанці Показати IP 19 Серпня 2013 12:41
Перш ніж писати-треба грамоту вивчити-зверніться до вчителя, а потім до психіатра.
Серий Показати IP 19 Серпня 2013 12:55
Подивіться, по чому оцінюють, Кількість запросів в Яндексі, сама галіма пошукова система.
лучанка Показати IP 19 Серпня 2013 13:49
ДО АНІ. Аня разом до психіатра . Вам тоже потрібно. Даже необхідно
Лучанин Показати IP 19 Серпня 2013 15:07
Ну як можна визначати роботу будь-кого за кількість звернень до пошукової системи. Про одного щось хочуть взнати, про іншого знають і так. Наш Луцьк маленьке село - ну хто не знає нашого мера, нащо нам той Яндекс чи Гугул? Льоню-космонавта вся країна знала і в Яндексі, і в Гуглі, і ще будь-де, але Київ від того нічого хорошого не бачив. Проте в дійсності його ретинг дійсно або той що є, або ще й нижчий.
Міля Показати IP 19 Серпня 2013 16:44
Хто бував останнім часом в Харкові, то підтвердить, що місто розвивається, чисте, охайне, якби не сміялися з Кернеса.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus