USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Луцький міський голова призупинив шість рішень сесії

8 Вересня 2009 10:26
Луцький міський голова Богдан Шиба розповів, що призупинив шість рішень міської ради, які були прийняті під час останньої сесії. За його словами, вони не відповідали вимогам чинного законодавства. Про це йшлося під час апаратної наради в міській раді, – інформує 8 вересня репортер «Волинських Новин».
 
«Я зупинив шість рішень міської ради, прийнятих на сесії, у зв’язку з тим, що розпочав діяти Генеральний план забудови, і нам треба тепер жити за ним», –  сказав градоначальник. За його словам, від 1 вересня і надалі, забудова може бути здійснена лише там, де розроблено і затверджено Луцькою міської радою детальне планування території.
 
Під час сесії 16 вересня повторно розглянуть шість питань, які не пройшли. «Надалі ж розглядатимуться лише ті матеріали, які відповідають Генплану міста та нормам чинного законодавства», – наголосив пан Шиба
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus