USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцький міський голова є «рухівцем»?

17 Жовтня 2008 11:57
Луцький міський голова Богдан Шиба під час засідання Політологічного клубу студентів у Волинському національному університеті імені Лесі Українки сказав, що вважає себе націонал-демократом. Про це 17 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Богдан Шиба зазначив, що він, мабуть, і досі є членом Народного Руху від заснування і його, швидше від усього, ніхто звідти не виключав.
Також Луцький міський голова зазначив, що продовжує «називати себе представником національно-демократичного табору». За словами пана Шиба, істотних програмних протиріч ні «Наша Україна», ні БЮТ, ні національно-демократичні партії не мають. Проте на програми зараз мало хто дивиться, – вважає Богдан Шиба. Адже «система виборів до влади перетворилась у гру, за якою не видно інтересів держави». На думку луцького градоначальника, наразі «політичні сили переоцінили свої можливості і вплив».
Як твердить очільник Луцька, «якщо помаранчеві сили не знайдуть порозуміння», то Партія регіонів прийде до влади. Пан Шиба вважає, що як «Наша Україна» і її почесний голова Віктор Ющенко, так і «Батьківщина» і її голова Юлія Тимошенко повинні порозумітися, інакше «душ буде дуже холодним».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2008 12:29
"Комса" він "комса"...
Славко Показати IP 17 Жовтня 2008 12:46
Вітрячок!. Куди політичний вітерець--туди і Шиба!Для нього поміняти окрас, що хамелеону! Ось і тепер, як виявляеться, він рухівець!!!
мама Чолі Показати IP 17 Жовтня 2008 13:33
Не женіть на Шибу. Це не Кривицький
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2008 14:42
«система виборів до влади перетворилась у гру, за якою не видно інтересів держави» - бо ніхто з Верховної Ради, Кабінету Міністрів, секретаріату президента не займається котельнею на Карбишева, 2. Це основне завдання державних органів, а вони ним не займаються, а от Богдан Павлович займається, бо він державний діяч, не те що Ющенко і Балога.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus