USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Луцький міський голова знає, чому біля Сапалаївки неприємний запах

17 Жовтня 2008 13:20
Роботи з порятунку річки Сапалаївки і парку будуть у наступному році. Про це Луцький міський голова Богдан Шиба розповів під час засідання Політологічного клубу студентів, що у Волинському національному університеті імені Лесі Українки, –  інформує 17 жовтня репортер «Волинських Новин».
Пан Шиба зазначив, що «Сапалаївку впродовж останніх двох років пробуємо врятувати». Богдан Шиба на власні очі пересвідчився у тому, що проблема існує, пройшовши вздовж річки. За словами луцького мера, головна причина забруднення Сапалаївки – «підпільна фекальна каналізація». Луцький міський голова сказав, що особливо це можна помітити ввечері, коли навіть видно, як «булькає» у місцях, де існують підпільні каналізаційні стоки.
Градоначальник Луцька зазначив, що у 2009 році планується спорудити греблю з вмонтованим фільтром на місці, де впадає річка Сапалаївка у річку Стир. За словами пана Шиби, це дозволить підняти рівень води у Сапалаївці. Також проводитимуться роботи по її розчищенню.
Богдан Шиба також проінформував, що з наступного року планується розчистити луцькі парки від сухих і хворих дерев. Також, згідно з проектом Генплану Луцька, у заплаві поблизу вулиці Чернишевського має постати паркова зона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
антидот Показати IP 17 Жовтня 2008 13:31
Сапалаївку пора давно вже рятувати... Може Шиба зможе?
АнонімКо Показати IP 17 Жовтня 2008 13:57
Шиба не зможе - "Фестал" допоможе
Маестро Показати IP 17 Жовтня 2008 14:02
Шиба дійсно мудра людина: підняти рівень води в Сапалаївці і зразу не буде чути запаху підпільної каналізації. Браво, бравіссімо!!!
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2008 17:06
А я-то думаю: хто так дав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus