USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький «Парад бульбашок» стане міжнародним. ФОТО. ВІДЕО

1 Червня 2013 17:56
«Парад бульбашок» змінив назву та формат. Відтепер його організовуватимуть у 20 містах України і Росії і називатиметься він «Bubble Fest».
Про це розповів голова правління ВОГО «Ми плюс» Сергій Семенюк під час уже традиційного «свята бульбашок», яке відбулося біля центрального корпусу СНУ імені Лесі Українки у Луцьку в Міжнародний день захисту дітей 1 червня.
Причиною зміни назви дійства Сергій Семенюк назвав те, що організація «Ми плюс» діє в багатьох містах Росії та України. «Ми хочемо наступного року зробити одночасно всюди, зробити пряму трансляцію», - додав він.















Насправді, для лучан та гостей міста організували справжній фестиваль суб-культур. Так, під час цьогорічного заходу люди могли не тільки «запускати» різнокольорові мильні бульбашки, але й насолодитися виступами велосипедистів-тріальників, роллерів, паркуристів та графітичиків.
Окрім виступів, присутні на заході мали нагоду поласувати морозивом.









А вже з 18 години на площі перед СНУ стартує концертна програма. Так, на сходах вишу виступатимуть Галина Конах, «Sound of the Rain», танцювальна академія «Stylez» та відома луцька брейк-команда «Iron City».
Окрім того, Сергій Семенюк зауважив: цьогорічне свято виглядає трішки «недопрацьованим», тому що «погода все поміняла».
Варто зазначити, що торік свято бульбашок не відбулося 1 червня саме через погодні умови.













Під час «параду» мильних бульбашок волонтери «Ми плюс» також організували збір коштів для вихованців Рожищенського дитячого притулку. Так, 10 дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах, організатори свята планують дати можливість відпочити у Карпатах, а задля цього потрібно як мінімум 3 тисячі гривень. «Наша ціль – зібрати ці кошти», - зауважив Сергій Семенюк.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Штефан, Луцьк Показати IP 2 Червня 2013 09:41
О-о! Саме це, зараз тільки й потрібно Луцьку - "парад бульбашок". Добре, хоч назвали не "парад пузирєй", як нещодавно "шар-шоу" із кульками. Не забудьте запросити на празник два найбільших "пузиря" - Б.Клімчука та М. Романюка. І найроздутіший "шар" - І.Башкаленка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus