USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький підприємець ліг під екскаватор. ФОТО

26 Листопада 2008 15:50
Протестуючи проти початку робіт із демонтажу торгово-пішохідної зони на Завокзальному ринку Луцька, один із місцевих підприємців навіть ліг під екскаватор, що руйнував бруківку цієї зони. Це сталося сьогодні вранці, 26 листопада, – інформують «Волинські Новини».
 
Будівельники та водій екскаватора, за повідомленням департаменту інформаційної політики Луцької міської ради, після цього зникли з місця конфлікту. 
 
Як розповів голова об’єднання підприємців, які працюють на ринку – споживчого кооперативу «Солідарність» – Олександр Пасічник, десь приблизно о 8.15 ранку, на територію торгово-пішохідної зони, що між вулицями Кравчука та Карпенка-Карого, в’їхали екскаватор та вантажівка зі щебенем. Підприємці, бачачи чіткі наміри невідомих будівельників проводити роботи з демонтажу чи реконструкції торгово-пішохідної зони, стали цьому заважати.
 
Аргументація підприємців  була вагомою: по-перше є рішення міської ради, яке призупиняло оренду фірмою «Скорпіон-Сервіс» ринкової землі, а відтак і право робити тут якусь перебудову. По-друге, підприємці демонстрували Ухвалу Господарського суду Волинської області, яка задовольняла позов підприємців до «Скорпіон-Сервіс» про усунення перешкод у користуванні їхнім майном. Суд заборонив цій приватній фірмі та за її дорученням іншим особам зносити, демонтувати та вчиняти інші дії щодо переміщення торгових павільйонів на цій ділянці Завокзального ринку. 
 
Для доказу рішучості власної позиції один з підприємців навіть ліг під екскаватор. Підприємці розповідають, що після цього будівельники та водій екскаватора покинули місце конфлікту. Тоді працівники торгових павільйонів власними силами прибрали висипаний просто на пішохідну зону щебінь, вивізши його на територію торгового центру «Ювант»  та вклали бруківку назад на ту частину пішохідної зони, яку встиг зруйнувати екскаватор.
 
Довідково:
 
Своїм рішенням від 19.11.08 Луцька міська рада призупинила дію рішень ради від 29.03.2002 та 10.06.2004 року про надання приватній фірмі «Скорпіон-Сервіс» на умовах оренди земельних ділянок для обслуговування торгово-пішохідної зони в районі Завокзального ринку між вул. Кравчука та вул. Карпенка-Карого.
 
Цим же рішенням доручено юридичному управлінню порушити у судовому порядку питання дострокового розірвання договорів оренди цих земельних ділянок. Депутати вирішили клопотати перед прокурором міста про проведення перевірки правомірності оренди та використання згаданої земельної ділянки, а також перевірити надання дозволу на будівництво торгового комплексу на цій торгово-пішохідній зоні. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Вінстон Показати IP 26 Листопада 2008 16:27
Базар був і є частинкою нашого народу! А ті хто хоче зруйнувати - просто [вирізано - цензура], які хочуть зруйнувати середній бізнес!
Анонім Показати IP 26 Листопада 2008 16:30
Та не лягати під ескатор потрібно, а тих хто руйнує туди класти.
Globalna_kriza Показати IP 26 Листопада 2008 18:03
Оооо ! Цигарковий дим з'явився! Всіх спекулянтів до Путіна - пиляти тайгу.
Підприємець Показати IP 26 Листопада 2008 21:09
Дивно,але наша міліція,якій одразу ж перезвонили про конфлікт приїхала після 10 години,а журналісти телекомпанії Аверс зіславшись на відсутність дозволу керівництва не приїхали взагалі.
Анонім Показати IP 27 Листопада 2008 09:55
Підприємець, нема нічого дивного міліції було вказано не втручатись в спірний конфлікт, а Аверс так як і Ви має на меті отримання прибутку.
Коваль Показати IP 27 Листопада 2008 11:16
Базарники за оренду землі повинні сплачувати в міську казну а не якомусь підприемцю овчаруку, який шахрайським шляхом, за хабарі колишньому керівництву міста, обдуривши інших підприемців без аукціону чи якого небуть іншого конкурсу став арендатором даної ділянки. От що потрібно перевірити прокуратурі.
Анонім Показати IP 27 Листопада 2008 22:42
привіт рядочку! тримайтесь !ви кращі!
Анонім Показати IP 28 Листопада 2008 10:34
люди підписують договір оренди на рік. які можуть бути питання? те що вони платили великі гроші попереднім орендаторам за те щоб вони передали право оренди магазинів теперішнім орендаторам, це їхні проблеми... в любому випадку, якщо не зараз, то через місяць або 2 людей дам не буде це факт.
михаил Показати IP 28 Листопада 2008 10:41
предприниматели вы лучшие!!!держитесь!!!народ с вами!!!прочь бандитские руки от народа!!!
Анонім Показати IP 28 Листопада 2008 11:15
люди підписують договір оренди на рік. які можуть бути питання? те що вони платили великі гроші попереднім орендаторам за те щоб вони передали право оренди магазинів теперішнім орендаторам, це їхні проблеми... в любому випадку, якщо не зараз, то через місяць або 2 людей дам не буде це факт.
Конкретно Показати IP 28 Листопада 2008 19:55
Організовуйте страйковий комітет, наймайте юриста і відстоюйте свої інтереси. Ваші клієнти та жителі міста вас підтримають.
Анонім Показати IP 29 Листопада 2008 17:47
Страйкуйте, наймайте юристів лягайте під бульдозер, а ще краще під поїзд. Навіть в тому випадку якщо прокуратура виявить якісь незаконні дії зі сторони Токарського, що було б просто неймовірним, і суд заборонить будівництво люди там стояти не будуть бо вони орендують магазини не в міста, не в Шиби а саме в Токарського. фактично магазини це його приватна власність.
Анонім Показати IP 29 Листопада 2008 17:58
Геть спекулянтів, які жиріють на кровно зароблених трудовим людом грошах. Убирати цей "шанхай", а спекулянтів працювати на заводи і фабріки. Алеж вони не підуть і будуть лягати під ексковатори, бо тоді в них не буде можливості за наші кошти будувати собі шикарні віли,купляти Х-5 та інші дороги іномарки та відпочивати на теплих курортах за межами нашої Країни.
Анонім Показати IP 29 Листопада 2008 18:12
Плохой мир лучше чем хорошая война. Опомнитесь, предприниматели. Ведите перговоры.
Анонім Показати IP 30 Листопада 2008 20:47
а що поганого в тому що людина маэ шикарну віллу чи їздить на х5?? Що означає за ваші кошти? речі це товар так само як все інше. Не хочеш не купуй. Згоден в тому, що шанхай таки треба забирати і виходити на якісно новий рівень.
Анонім Показати IP 1 Грудня 2008 09:25
Давайте робити наше місто гарнішим. Від нас до Євросоюзу пару кілометрів, а ми прагенмо до старих радянських базарів-"шанхаїв". Я особисто купую речі переважно в "Юванті", а ціни що в "шанхаї" що в "Юванті" однакові. Навіть на дещо в "Юванті" дешевше.
Анонім Показати IP 1 Грудня 2008 15:51
всьому місту відомо, що підприємці заварили цю кашу щоб побільше скосити бабла з фірм що залежать від їх згоди. Це в них бізнес такий. Ганьба!
Анонім Показати IP 28 Січня 2009 21:24
предприниматели вы лучшие!!!держитесь!!!народ с вами!!!прочь васильові бандитские ручки от народа!!!
Анонім Показати IP 2 Лютого 2009 23:04
Сьогодні дізнався, що ватажок казаків-розбійників-загарбників (ай, молодці!) О.Пасічник спромігся побудувати в Липинах будиночок площею 800 м.кв. Так саме вісімсот і подвіря бруківочкою виклав і впорядкував все.Цікаво, мабуть величезні податки з таких доходів сплатив? Підприємці клітки УВАГА! Ви памятаєте, що Пасічник збирався побудувати в клітці для вас торговий центр. І побудує з такими доходами , побачите. Так що чекайте, коли ваша смерть прийде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus